Nedēļnogales botāniskā māja.

00:13

Vispirms man tika gerberas. Oranžas. Vēl ilgi pirms astotā marta. Bieži tā negadās :D ,bet šoreiz bija reize, kad es tiku pie skaistām puķēm vienkārši bez iemesla. Pat nezinu, kas Kundziņam bija uznācis! :D
Un gerberas! Hmmm... Bet oranžas. Un tāpēc man tās patika. Sākumā drusciņ, pēctam ļoti un beigās pat ļotāk ( kā Kikija teiktu)!


Un tad es iemaldījos Cēsu Maximā! Ak! Pa desmit g(ē)b(ē) kušķīšos sapakoti narcisīšu pumpurkātiņi! Par nieka 39 santīmiem kušķītis! Adoptēju trīs. Un vēlāk nožēloju, ka ne desmit!:D Jo, pretēji ekspektācijām, izplauka visi pumpuri!



8. martā biju nolēmusi puķes negaidīt. Ne es tos svētkus saprotu, ne jūtu. Taču, kad mans tētis 3 mājas meitenēm ( man, Čikai un Mārtiņa mammai) uzdāvināja pa rozītei, jutos no tiesas aizkustināta! :)



Un tā nedēļnogalē zem narcišu krūma kāds atklāja, ka prot zīmēt ne sliktāk par vecāko, līdz šim apjūsmoto bērnu :)...





...kāds samācījās burtus tik ļoti, ka netīšām sāka lasīt...



...kāds nosprieda, ka sen, sen atpakaļ uzkonstruētajai piegrieztnei beidzot ir jāatdzīvojas īstā apģērba gabalā...



... kāds atklāja, ka sadarbība var būt viena Varena Lieta!


Bet vispār jau titula "Galvenā radošā personība" ieguvējs šajā nedēļas nogalē tomēr ir ceturtais no mums. Tas, kurš, saskatījies sievastēva žestā, nāca klajā ar ne mazāk iespaidīgiem apsveikumiem mājas sievietēm...


Un sākas jauna darba nedēļa! Veiksmīgu to arī jums! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Brīnišķīgas gerberas un narcises, tāda krāsu eksplozija šajā baltumā, es sajūsmā!!! Mūsmājās šomēnes hiacinšu un pūpolu laiks - koši un spēcīgi vilina to pavasari!
    Tas brīdis, kad bērns pēkšņi saliek kopā burtus un pirmo reizi izlasa vārdu - tas ir maģiski un neatgriezeniski! Paveras pilnīgi jauna pasaule, pēkšņi izrādās, ka uzraksti ir it visur un visu var pats izlasīt:)) Un sadarbība, tā tiešām ir varena štelle, manējie jau lieli, sen šo prieku atklāja un nu katru brīvu brīdi kautko kopīgi klusām perina:)
    V

    AtbildētDzēst
  2. Ceturtais no jums ir vnk superīgs! Man tik ļoti iepriecinātu šādi radošie piegājieni!
    Niklāvam uzslavas par "netīšām", tas no tiesas ir maģiski :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!