Pupas. Marta vidus.

12:51

Ātrais pupu apdeits.

Pupas pusaudzes. Pusaugu pupas ir piesietas pupas. Un vairāki no mums atzina, ka saulainais laiks liek piedāvāt pupiņām vairāk padzerties.

Vairākkārt esmu teikusi un saku vēlreiz: Kaut kādā ziņā projekts nemaz nav par pupām.  
Projekts ir par attiecībām. Par draudzību. Par atbildību. Un galvenais par prieku! 
Un no šejienes ļoti interesanti novērojumi:
Viena un tā pati ģimene allaž nosūta bildes pirmie. Vienmēr laikā. Neskatoties uz to, ka viņu dzīvē ir noticis liels, svarīgs pavērsiens, pupas nav aizmirstas un dalība projektā joprojām notiek uz pilnu klapi!

Cita ģimene regulāri bildes sūta naktī un nākamajā dienā. :D Toties projekta ietvaros noteikti sazināmies vairāk kā sazinātos, piemēram, ja pupas mūs nevienotu! :D

Ģimene, kas pupas sastādīja katru savā burkā, sniedz visvairāk detaļu par savu augu ikdienu! :)

Mūsu ģimenes vienīgajai pupai ir ļoti interesants liktenis. Iepriekšējās fotosesijas laikā tika traumēta tās galotne. Pupa pārstāja augt, bet galotne nenokrita (ap traumēto vietu izveidojās smuki rētaudi). Bet notika interesants pavērsiens - saņēmās viena no pirmās stakles atvasēm. Dotajā mirklī tā jau pāraugusi pupas veco galotni. Bet, neskriesim notikumiem pa priekšu...

Pupas 14. martā.

Oltu pupa


Dravantu pupa


 Kublicku pupa


Feldbergu pupa


Nākošā atrādīšanās ap Lieldienām!

You Might Also Like

4 comments

  1. Es te tikai pienācu atzīmēties, ka man ļoti patīk pupu atskaites.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, DIāna! Tu esi veina no pieciem, kam šie apdeiti ir interesanti! :D Četras ģimenes un tu! :D
    Nē, ja jnopietni - tad šie ieraksti ir ļoti par mani - brīnīties par vienklāršo! Priecāties par sīkumiem.

    AtbildētDzēst
  3. Es ar, es ar gaidu pupu atskaiti! :) Un gaidu nākamo gadu, kad mana mazā peka paaugsies tik tālu, ka sapratīs pupu audzēšanas nozīmi. Šogad vēl par mazu :)

    AtbildētDzēst
  4. Laine! Pilligas muļķības! pupu apdeiti tiek vēroti ar interesi arī vēl šur tur :D ja nu vienīgi ar komentāriem skopojas :))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!