Šūt ēst.

20:56

Un tagad es zinu vēl skaidrāk... Man patīk vadīt nodarbības! Man patīk gatavoties, izplānot, sapucēties un traukties pretim cilvēkiem, kas alkst zināt!
Pirmajā nodarbībā šuvām virtenes. Otrajā nodarbībā nolēmu iemācīt meitenēm šūt ēdienu! :) Gana veiksmīgi, jo piepildījās mans plāniņš - katra nodarbības dalībniece aiznesa mājās gatavu rotaļlietu (pat vairākas)! Ķiķinot par "vakariņām vīriem un bērniem" un vērojot viena otras radošumu, lieliski pavadījām laiku

otrajā nodarbībā- "Rotaļu ēdamlietas".








Atklāti sakot - āķis lūpā ir ne tikai meitenēm, bet arī man! Pilnīgi nopietni aizdomājos par iespēju pabraukāt pa Dzimto Zemi ar kādu t.s. meistarklasi :D! Ēdamlietu, reciklēšanas vai kādu citu Mammas Roku meistarklasi, kas iedvesmotu jaunās māmiņas, rokdarbnieces-amatieres vai vienkārši satikties gribētājas jauniem darbiem! Tiklīdz apkusīs sniega vāli, tā ķeršos pie šīs domas nopietnāk, bet, ja jūs jau tagad zināt formulu interesantai sadarbībai, droši rakstiet man uz e-pastu: lapinalaine@inbox.lv!


You Might Also Like

2 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!