Septembra kubi un īpaša dāvana.

22:18

Septembris - kubu mēnesis! :) Nu vismaz Mammas Roku radošajā virtuvē noteikti.
 Par to, ka bērna attīstībai jau nemaz tik daudz nevajag, tagad ir informēta teju katra māmiņa. Radošākie esot bērni, kas uzauguši bez rotaļlietām un tālab bijuši spiesti tās izdomāt paši. Zinu, zinu... :) Un tomēr - bērnība ir priekam! :) Dzīve vispār ir priekam!!! Tāpēc es par savu galveno radošo uzdevumu turpinu uzksatīt prieka radīšanu! Sameklēt prieku krāsās, izstāstīt prieku stāstā, sašūt prieku kubos! Dot iespēju mazajām roķelēm lipināt lipekļus, trenkāt rāvējslēdzējus, pogāt pogas, grabināt, čaukstināt, ielikt, izņemt, pavilkt un brīnīties! Celt, velt, ņemt, likt, domāt-redzēt-secināt.Un darīt to visu aizraujoši!
Un tad vēl tāda neliela radoša ambīcija - cerēt, ka šie kubi vismaz daļai to saimnieku dzīvē sekos līdzi iepakoti kastītē ar nosaukumu "Bērnības atmiņas"... :)

***

Kubs dabas pētniekam Zigmāram jeb Zimmim.


Kubs gaviļniecei Kristiānai.



Jautrā pagalma kubs mazajam Bruno.


Kubs zinātkārajai puķu meitenei Aurēlijai!



Un vēl 3 burvīgi kubi rindu gaida! Tas nozīmē, ka drīzumā būs vismaz par trim Mammas Roku iepriecinātiem mazuļiem vairāk! Paldies, ka ļaujat man būt par jūsu, jūsu radu, draugu un citu mīļo mazcilvēku rotaļlietu Mammu! Esmu sajūsmā par katru jauno uzdevumu! 
 Tiem, kas kubiņus vēl tikai grasās pasūtīt, ziņoju, ka turpmāk tie maksās vairāk. Tagad, kad roka piešāvusies un rezultāts mani pašu apmierina vismaz 99,9% gadījumu :), uzskatu, ka ir laiks par ieguldīto darbiņu saņemt priecīgāku atalgojumu. Paldies jums visiem, kas piedalījāties manas izaugsmes procesā un devāt man iespēju noslīpēt manas iemaņas! Esmu no tiesas jums pateicīga!

Un tagad galvenā ziņa!
Ļoooooooooooooooti ilgi gaidīju un beidzot sagaidīju vienu makten apaļu ciparu bloga sekotāju sarakstā! 500 uzticami Mammas Roku virtuālie draugi! Es nevarētu būt vēl lepnāka! Un par godu šim īpašajam notikumam es dāvāšu vienu kubu! Tā kā dāvana ir nopietna, tad arī ceļš līdz tai būs īpašs. Tā vietā, lai sarīkotu vienkāršu virtuālo loteriju, nolēmu, ka šoreiz sarīkošu nelielu konkursiņu, kurā jums- acīgie lasītāji- būs jāpadarbojas Mammas Roku arhīvos un jāsameklē atbildes uz pieciem jautājumiem! :) 
Jautājumus un konkursa/loterijas noteikumus uzzināsiet rīt!


You Might Also Like

5 comments

  1. Viltniece! Bet forši kubi... karodziņi un vāvere patīk! Motobraucējs smalks:) Bet kundzīt!.. Tu tur tiešām lielu darbu ieguldi! Jāceļ cena!

    AtbildētDzēst
  2. Kubi ir tik lieliski, ka man pašai sev tādu gribētos :)

    AtbildētDzēst
  3. Visi jau skaisti darbini nudien! Mans favorits -kubins ar moci- tas Tev ideals sanacis!

    AtbildētDzēst
  4. :)) Dienu no dienas prātā pasūtu tev uzmeistarot Danielam kubu, bet tā tās dienas paiet..
    Nu, ko tagad vispirms pildīšu tavus drīzumā uzdotos uzdevumus. Un ja nu veicas? :))
    Bet kubi brīnišķīgi, man tik ļoti patīk!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!