Kaste atvilktnei.

10:39

Ziniet, ir iespējams nodzīvot sešus gadus ar pilnīgu haosu virtuves rīku atvilktnē un pat neizjust šādi dižu diskomfortu! :D:D:D Visu vajadzīgo šķietamajā bardakā atradu ātrāk kā kāds cits to būtu atradis glīti iestērķelētā vidē.
Bet uznāca man tomēr vienreiz vasarā kaut kāda mistiska vēlme pēc pabeigtības. Vienas dienas laikā pabeidzu daudzus "pagaidām šādi, bet vēlāk jāpabeidz" projektus. Tostarp apņēmos atrisināt atvilktnes kārtības jautājumu. Par aizmetni šai rīcībai kalpoja Sintijas blogieraksts par kādu meistaru Burtniekos. Uzzīmēju, uzrakstīju e-pastu, vienojāmies un jau pēc nedēļas braucu pakaļ galarezultātam! 
Ieliku kastīti atvilktnē, nopriecājos ka der :D!, sakārtoju rīkus, nofočēju un aizmirsu jums palielīties!

Bet labāk vēlāk, kā nekad! Kamēr apstrādāju nākamā raksta bildes, tikmēr atrādu jums veidu, kā pa 12LVL neatgriezeniski uzlabot dzīvi!






Un vēl šorīt iedomājos - nez` kā mēs bez šīs kastītes iztikām agrāk?... :) 
Milzu paldies meistaram Jānim no Burtniekiem!

You Might Also Like

3 comments

  1. jā man ar patīk kārtība un pabeigtības sajūta. man par laimi visrtuves atvilknē derēja plastmasas izstrādājumu bodē iegādāts organaizers. bet ja būtu nestandarta, droši vien ar mēģinātu ko līdzīgu uzmeistarot :))

    AtbildētDzēst
  2. oo,jaa- pazistama tema. Mums te ome noradija, ka neko nevar atrast, bet man vairakus gadus viss virtuves atvilkne bija atrodams tiri labi:) Tiklidz sagadajam organaizeri, ta dzive kluva skaistaka :) Vismaz omei :) Labi, mums pashiem ari :)

    AtbildētDzēst
  3. prieks, ka visas lietas nu ir savās vietās, lai labi kalpo. :) Paldies par reklāmiņu! ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!