Kuba konkurss!

23:47

Doma ir vienkārša - sarīkot  nelielas, interesantas, azartiskas sacensības Mammas Roku lasītāju-kubkārotāju starpā! Normālam vidusmēra gūglētājam šim vajadzētu būt tīrākajam niekam, tāpēc vienīgais ierobežojums ir dalībnieku skaits. Nekādu datumu vai termiņu, bet, tiklīdz manā e-pastā iekritīs divdesmit vēstules, tā sacensība būs beigusies. Manuprāt jauks veids, kā iesaistīt kubsacensībā no tiesas uzticamākos, centīgākos un regulārākos Mammas Roku lasītājus! :)
Tad sekos izloze. Tajā piedalīsies tās/tie vēstuļu autores/-i, kuru atbildes uz pieciem manis uzdotajiem jautājumiem būs pareizas. Un, lai noturētu intrigu, pačukstēšu, ka tiks izlozētas vēl divas balvas. Pieaugušajiem. Tātad divas balvas, par kurām priecāsies mammas/tēti nevis mazuļi. :)

Un nu jautājumi:

1) Kam tika uzšūts pats pirmais Mammas Roku kubs?

2) Kā sauc puisēnu, kam tika šūts šis kubs:


3) Reiz šuvu īpašu kubu mazajam Emīlam, kurš dzīvo Ņujorkā. Kā sauc viņa omes suņus? :)

4) Uz kura ciema bērnudārzu aiceļoja šī kaudzīte kubu?


5) Reiz viens no Mammas Roku kubiem aizceļoja uz tālo Katāras tuksnesi! Nosauciet trīs lietas, kas redzamas uz šī kuba.

___________

Tagad jums atliek ķerties pie darba un, tiklīdz atbildes uz visiem jautājumiem būsiet saganījuši, uzrakstiet tās man uz lapinalaine@inbox.lv! Vēlreiz atgādinu, ka izlozē piedalīsies pirmie divdesmit čaklīši/tes! :) Izlozes beigas nekavējoties ziņošu šeit blogā, tāpēc, pirms sūtīt atbildes, pārliecinieties, vai, atverot Mammas Roku blogu, neredzat rakstu ar nosaukumu "Kubkonkurss beidzies!" :)

Lai veicas! Gaidu jūsu vēstules!

You Might Also Like

1 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!