Zirgu sagaidot...

13:00

Niklāvs teica, ka nevajag mums ķīniešu Zirga gadu svinēt. Viņš teca, ka mēs esot latvieši un mums jāizdomā kaut kas pašiem savs. :) Es, protams, viņam piekrītu, bet man tās ambīcijas ir reizes 100 mazākas kā jaunajam cilvēkam, tāpēc es ik pa laikam turpinu pieņemt cittautu senās patiesības. Lai arī par Zirga gada ienākšanu pirmo reizi uzzināju veikalā Depo pie sveču plauktiem un visticamāk arī par nākamā gada simbolu uzzināšu vien nākošdecembrī. :)

Tikmēr šogad vēl paspēšu atklāt jums mazmazītiņu radošo Americiņu: stencilēšanu ar kancelejas preču veikalos nopērkamajiem trafaretlineāliem. Konkrēti savējos esmu sapirkusies Zvaigne ABC par apmēram 0,60LVL/gb. Un bez liekas kautrēšanās atzīšos, ka tagad, pat nebūdama māksliniece, spēju radīt pasakainus Sapņu Zirgus!


Tekstilkrāsa arī Zvaigznē pirkta. Zelta tonis ar otiņu atsevišķi piekrāsots. Svaigi krāsotais zirgs no kreisās puses nogludināts jau pēc pāris minūtēm ir gatavs skriešanai! :)
"Uz priekšu mani sapņu zirgi..."!



Laimīgu Jauno gadu jums visiem! 
Tiekamies 2014tajā!

You Might Also Like

5 comments

  1. Kolosāli zirgi, skriežu arī es meklēt šablonus, kaut īstenībā pati jau varētu ko sazīmēt :)))
    Zirgi man tuvi, tie mani vismīļākie dzīvnieki. Nez, tas, ka vīrs man zirga gadā dzimis, ir kāda sakritība vai kā ... :D

    AtbildētDzēst
  2. Aaaaa, vienkārši noelsos aiz sajūsmas! Kolosālākie zirgi! :)

    AtbildētDzēst
  3. Fantastiski. Vienkārši satriecoši. Man nebūtu ienācis prātā.

    AtbildētDzēst
  4. Cik lieliska ideja! Ja ieraudzītu gatavo darbiņu vien, prātā neienāktu, kas izmantots, kaut pašai tāds "zirgs" mājās:)

    AtbildētDzēst
  5. Oho! Skaisti! Man tāds noteikti būtu izplūdis un izskatītos pēc nīlzirga!
    2015. būs zilganzaļās koka aitas gads! Tā kā zilais trafaretlineāls laikam arī nākamgad noderēs :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!