Bērni uz mēness.

22:16

KAS? NASA ceļojošā izstāde "Kids on the moon"
KUR? Rīga Plaza
KAD? Vēl līdz 30-tajam martam, bet piesakieties laicīgi, jo pasākums ir bezmaksas un rindas lielas. Mums gan izdevās savas atvases palaist kosmosā pēc 2,5 stundām pēc pieteikšanas, bet tā bija darba diena.

Trešdien, tātad, apmetām mazu loku caur Salaspili līdz galvaspilsētai. Šī izstāde bija viens no iemesliem, jo puisēnam šobrīd ir kosmosa periods. Tad nu gan viņam, gan, ko tur liegties, arī mums- vecākiem- bija interesanti uzzināt par pirmajiem un pēdējiem sasniegumiem kosmosa jomā, apskatīt planētu modeļus, uzzināt par astronautu ikdienu, tērpiem, ēšanas paradumiem, utt.
Emei gan ekskursijas vidū uznāca sagurums (nu ne visi, mīļie, ir radīti kosmonauti, ne visi :)), bet, kad pienāca TAS brīdis ar ķiveru vilkšanu, acis vienlīdz priecīgi mirdzēja visiem bērniem. :)










Trīs

 divi

 viens

Aiziet!

You Might Also Like

4 comments

  1. Foršais jums piedzīvojums; žēl, ka nezināju ātrāk!

    AtbildētDzēst
  2. Anna, pat šodien vēl nekas nav nokavēts! :) Protams speciāli uz g-pilsētu šī pasākuma dēļ vien nav vērts triekties, bet, ja iespējams savienot - kāpēc ne?

    AtbildētDzēst
  3. Nebija, nebija iespējas iztaisīties uz pilsētu- citi plāni bija...:(

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!