Spaiders Mens Suns un Zaķis

12:34

Garie grabuļi. Nezinu vai man kādreiz apniks tos šūt. :) Vienīgi to grabēšanu es drīzumā viņiem varētu atņemt un tad tās būtu vienkārši Garās Mammas Roku Lelles. Ikreiz, kad pabeidzu kārtējo Gargrabuli, jūtos kā radījusi jaunu dzīvību, kurai nu būs pašai sava dzīve, savas mājas un savs stāsts. Īstas mamm+sajūtas. Un taisni žēl, ka laika gaitā nojucis Garo leļļu skaits. Varētu būt, ka savi simti divi jau dienasgaismu ieraudzījuši.
Ik pa laikam arī šajā jomā man gadās interesanti izaicinājumi. Pagāšgad starp Pirātiem un Supermeniem tapa arī pāris Betmenveidīgie, bet šis gads turpmāk būs gads, kad pirmo reizi mēģināju vienā Supervaronī Zirnekļcilvēku iedzīvināt!  Tā kā radot šo Zirnekļcilvēku gribējās arī Mammas roku rokrakstu saglabāt, radās Spaidermenzaķsuns.:) Kad vaicāju mazajiem ekspertiem, pēc kā šī lelle izskatās, Niklāvs teica: " Ja būtu rūtiņas, izskatītos pēc Spaidermena!" :)





Paldies Kevina mammai par pasūtījumu! Priecājos par šādiem radošiem treniņiem! :)
 

You Might Also Like

7 comments

  1. Fantastiski Tev tie "garie" sanāk! :)

    AtbildētDzēst
  2. Man nemaz neradās jautājumi, kas tas par 'zvēru'. Un tā kā ar saviem diviem puikām esmu izgājusi cauri spiderman periodam, arī sevi varu uzskatīt par eksperti šajos jautājumos :) Izcils izdevies šis Spaidermenzaķsuns!

    AtbildētDzēst
  3. Baigi foršais! Dīvainīts kuru gribas samīļot :) apbrīnoju jūs meitenes, kas tā prot šūt! Vnk neticami!

    AtbildētDzēst
  4. SUPER!!!! Taviem darbiem ir savs šarms :) Tie ir neatkārtojami un vienreizēji!!!

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti priecīgi un sirdi sildoši komentāri! Pateicos, mīļās domubiedrenes! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!