Maza talka lieliem sapņiem.

23:07

Tik liels prieks sajust, kā Latvijā viss mainās un attīstās! Vēlme dzīvot skaistāk, labāk, patiesāk vairs nav tikai dažu utopiski ķertu entuziastu ikdiena. Pamazām, bet mērķtiecīgi notiek apvērsumus standarta ikdienas skatam uz dzīvi šajā valstī un tā ir pasakaini laba sajūta!
Zaubes skoliņa arī ir nolēmusi turpmāk pastiprināti darboties Dabai tuvā virzienā. Vēl tuvākā kā līdz šim. Un kur gan labāk sākt skaidrot īpašo Dabas un cilvēka mijiedarbību kā pirmsskolā. Ja līdz šim ne viena vien bērnudārznieku pastaiga veda pie ezera gulbjiem vai kaimiņsētas gotiņām, tad kopš šīs sestdienas mazo cilvēciņu apgaitai piepulcējās vēl kāds objekts: mazdārziņš! Un taisnība audzītei Janai ir - lai bērni saprastu, kas tad ir tie tautasdziesmās daudzinātie lini, auzas, kvieši, rudzi, utt., viņiem tie jāredz savām acīm! Tāpēc Lielās Talkas ietvaros sestdienas saulaino rītu pavadījām plēšot velēnas, frēzējot zemi un ravējot nezāles. Solis tuvāk kopīgam sapnim  ir sperts!:)

Pirms...


Pēc...

You Might Also Like

2 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!