Blogu rakstītāju un lasītāju salidojums!

10:26

Stāstam par Norvēģiju palikusi vien astīte ar mājāsbraukšanas sīkumiem un tehnisko informāciju, bet, tā kā dodos nedēļnogālē (lasīt prom no datu nesēja ), tad gribu ieblogot kādu svarīgu ziņu, kura iespējams kādai no jums gājusi secen.
Proti, nu jau kādu laiciņu ir zināmi šīsvasaras blogsatikšanās datumi! Šoreiz tiksimies darbdienās- pirmdien, otrdien, trešdien (attiecīgi no 28.-30. jūlijam)! Un šīsvasaras tikšanās ir īpaša, jo pirmo reizi namamāte nebūšu es, bet Lelde no bloga Dabasmamma! Programma šīm trīs dienām ir ļoti aizraujoša un sola gan iepazīt Saldu un apkārtni, gan satikt iedvesmojošus cilvēkus, gan padarboties un tikt pie jaunām prasmēm!
 Ja kas, es braucienu uz Saldu uzsākšu no Jelgavas, tāpēc, ja kāda jelgavniece grib man pievienoties, man mašīnā ir vēl vismaz 2 brīvas vietas! :) Papildinājums:  sākotnējais plāns uzākt ceļu no Jelgavas ir mainījies! Braukšu pirmdien caur Rīgu agri no rīta!

Lai Lelde varētu rēķināties ar dalībnieču skaitu, lūdzu laicīgi dodiet viņai ziņu e-pastā!
Tiksimies Saldū un apriņķī!


You Might Also Like

6 comments

  1. Kā jau Feisbukā rakstīju - domās būšu ar jums! Izklausās ļoti, ļoti interesanti!

    AtbildētDzēst
  2. Aaa! Salidojums notiks manā pilsētā! Cik kārdinoši. Es arī gribu pievienoties(ja drīkst? :)). Kur un kā es varu ko vairāk uzzināt par vietu un laikiem?
    http://manaatkariba.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās, ka esmu pārpratusi pasākuma datumus... bet šajos es arī diemžēl netieku... raidīšu pozitīvās domas no attāluma! :)

    AtbildētDzēst
  4. Lai izdodas jauks pasākums! Man nācās mainīt plānus un tāpēc nebūšu kopā ar jums klātienē, bet gluži tāpat kā Ilze aka Sarkanā biete - būšu domās ar jums.. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!