Iepriecināt iepriecinot!

12:09

Man tā šķiet tik fantastiski jauka doma- vienā rāvienā dažādos veidos iepriecināt tik daudzus! Gan skaisto lietu radītājus, gan tos, kuriem nepieciešama palīdzība, gan tos, kuri tiks pie skaistajām lietām!
Es runāju par Ziedot.lv kioskiem Alfā un Krišbarona ielā.
Šogad pēc viena gada pārtraukuma man atkal ir tas prieks būt to vidū, kas savām rokām radījuši mīļlietiņas Ziedot.lv Ziemassvētku kioskiem. Iepriekšējā sadarbība ar šo labdarības uzņēmumu  ļāva man tikt pie ovelroka. Šoreiz, ja vien skaisto leļļu un citu mīļrotaļlietu vidū tiks pamanīti Mammas Roku darbi, nopirkšu šujmašīnu.Vecā draudzene nokalpojusi jau sešus gadus un nu beidzot ir nolēmusi atpūsties.

Tātad- iegādājoties, priekšautiņus, kubiņus, Garās lelles, Ziemassvētku sirdis vai čūskulēnus Ziedot.lv kioskos, jūs ne tikai palīdzēsiet man tikt pie šujmašīnas, bet arī ziedosiet kādam labdarības mēŗkim. Turklāt-kas pats galvenais- ar iegādāto lietu iepriecināsiet tās jauno īpašnieku! Viens vienīgs prieks- skaties uz kuru pusi gribi! :)







P.S. Ziedot.lv kiosks Alfā atvērts jau no 10. novembra!

You Might Also Like

4 comments

  1. Lai Tev veicās, kā vienmēr burvīgi darbiņi! Man neizveidojās sadarbība ar ziedot.lv, reiz iedevu viņiem bērnu čībiņas no safilcētiem džemperiem, bet tā arī neuzzināju, kur tās palika, vai kāds nopirka vai nē... :) Nolēmu, ka nav lemts mums sadarboties :)

    AtbildētDzēst
  2. Cik skaisti! Brīnišķīgi darbi! Mani īkšķi lai viss izdodas un sapņi piepildās!

    AtbildētDzēst
  3. Skaisti! Tas patiesi ir prieks par doto iespēju iepriecināt :), tā siltāk ap sirsniņu paliek, vēl viens labs darbs padarīts :)
    Lai visiem gandarījums par paveikto :)!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!