Latvijas nedēļa.

08:23

Mārtiņi mājās šogad pagāja vairāk svinīgi kā tautiski. Budēļi noslinkoja, pašiem bija vairāk glancēts noskaņojums, tāpēc ieposām virtuvi patriotiskās virtenēs (lai jau tad iet uz visiem Latvijas svētkiem uzreiz :D) un sagaidījam ciemos ģimenes draugus. Kundziņš uzvārīja pasakaini gardu zivju zupu, mana artava maltītē bija cepti āboli ar medu un saldējumu. Bet jums tam visam jātic uz vārda, jo bilžu visai šai idilliskajai ainiņai man vienkārši nav. :)


Toties saujiņa fotoknipšu ienācās vakar, kad apciemoju dēla kolēģus, lai kopā ar bērniem un viņu vecākiem ietērptu klasi patriotiskās noskaņās.
Kartupeļu zīmogi, karmīnsarkanais, baltais, lins...
Guaša krāsas +PVA. Lai iegūtu īsto toni- vesels konsīlijs nepieciešams. :) Bet balto klāt nelieciet, lai cik tumšs liktos. To nu mēs tagad zinām. :)








Un ar domu par 18. novembri tapa piespraudes.


Lai sirdssilts un gaišām domām pildīts šis Latvijai īpašais laiks!


Miglaini sapņaini latviski
Laine

You Might Also Like

1 comments

  1. Paldies, ka atgādini un uzkurbulē latvisko arī tādiem cilvjiem, kas patālāk no Latvijas:) P.S. Tagad kožu pirkstos par savu neizlēmību - vasarā staigāju, staigāju ap tām skaistajām patriotsikajām lentītem Abakhanā, bet tā arī nenopirku:(

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!