Eņģeļu rīkota ballīte.

12:26

Vislabākie ir stāsti ar turpinājumiem. Viens šāds stāsts- radošs un sirsnīgs- notika janvārī.

Ar  Elzas Agates mammu virtuāli iepazināmies pirms trim gadiem. Toreiz mazule, par kuru šodien runāšu, vēl nebija pat ieplānota, kaut gan- Dieva darbu sarakstā mēs visi visticamāk esam ieplānoti jau dikti laicīgi, tāpēc- ņemu savus vārdus atpakaļ un tātad... Toreiz, kad Elza Agate vēl bija zvaigznīte- maza Dieva dvēselīte augstu debess jumā- toreiz viņas mamma mani uzrunāja, jo vēlējās sagādāt īpašas dāvanas divām burvīgām meitenītēm. Un tā tapa grāmatiņas par Pasaules Radīšanu. 
Necik ilgi un pieteicās Elza Agate. Lai mazule laimīgi piedzimtu, daudziem eņģelīšiem vajadzēja sadoties rokās. Un tas notika! Pagājušā gada janvārī viņa ieradās Dieva pasaulē.

Grāmatiņa ir stāsts par skaistu, lielu ģimeni; par piedzimšanu ziemā, par ģimenes pavardu un sargeņģeļiem, kas ik dienas šai ģimenei ir blakus. Un Elzas Agates svētkiem. Eņģeļu rīkotiem. :)




















You Might Also Like

1 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!