Lacītes mazajiem ēdājiem.

15:47

Gatavojot šo rakstu, izlasīju vienu diezgan pasenu ierakstu par priekšautiņiem jeb lacītēm pašas blogā. Gaidīju, ka varēšu pasmīnēt par agrāko laiku sevi, bet izrādījās, ka pa šiem gadiem radikālas izmaiņas domugājienā nemaz nav notikušas!:) Atziņas arī šodien stipri līdzīgas.

Tātad par lacītēm. Trīs teikumos burtiski:

1) Pavisam, pavisam maziņiem- aizkniedējami siekalķērāji, kurus izmantojām arī kā lacītes pirmajiem piebarojumiem.

2) Labi uzsūcošas lacītes, kamēr bērnu baro vecāki.

3) Ūdeni atgrūdoša auduma lacītes ar kabatu tad, kad mazais sāk ēst pats. 

Toreiz rakstīju ar domu, ka lacītes šujam katra pati. Arī šodien, protams, mudinu jūs netērēties un, ja vien kaut kur dziļi iekšā mīt šujam-urķis, ķerties pie šujmašīnas un konkēti šis varētu būt labs projekts ar ko sākt, taču, ja ikdienas skrējienā laika šādiem sīkdarbiem neatliek- viss kārtībā. Tāpēc ir Mammas Rokas. :) Pēc tam, kad ūdensnecaurlaidīgās lacītes vairākus mēnešus izturējušas neskaitāmas dažādu krāsu un konsistences maltītes un mazgāšanas veļasmašīnā, esmu droša piedāvāt šo, manuprāt, patiesi praktisko risinājumu arī jums. 










Dizains vienkāršs, praktisks un lakonisks. Bez astītēm, austiņām un citiem izskaistinājumiem, kurus nereti ir dabiska vēlme piekabināt, kad domājam par bērniem. :) Un man tam ir savs pamatojums. Ne absolūta patiesība, vienkārši personīgā izjūta: ēsana ir ēšana un rotaļāšanās ir rotaļāšanās. Tas pirmkārt. Un otrkārt- pirms iegādajaties lacīti ar sīksīkām detaļām, cakām, pušķīšiem, utt., padomājiet, vai pēc burkānu biezeņa vai spageti ar gaļas mērcīti tie izskatīsies tikpat pievilcīgi kā veikala plauktā vai uz tirdziņa galda. ;)

Lacītes nopērkamas Etsy. Sadalītas pārīšos, jo ar vienu, atkal jau pēc pieredzes, diez vai pusdienjautājums tiks atrisināts. Līdzīgi kā ar muklukiem, kamēr vieni mazgājas, vajag otrus :)

Piebilde: savu labāko darbu lacītes jums atrādīs pēc pirmās mazgāšanas, kad vairs nebūs tik stīvas un kabatiņa vairs tik cieši nepieplaks. :) Vienkārši pabrīdinu, lai nesteidzaties ar secinājumiem. ;)

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!