CELEBRATE THE BOY!

21:11

Vienā no maniem mīļākajiem blogiem DANA MADE IT   šomēnes tiek "svinēta būšana par puiku"! Ar saukli, ka meiteņu lietu ir pilns internets, turpretī puikām atrast ko uzšūt un uztaisīt ir pagrūti, Dana sadarbībā ar MADE BY RAE  visu februāri meklēs un rādīs mums desmitiem rokdarbu, drēbju, aksesuāru u.c. puikām paredzētu lietu aprakstu un ideju!

Lai arī Dana un Rae diez vai kādreiz apskatīsies manu blogu, kaut vai tādēļ, ka tas nav angļu valodā, es izlēmu šomēnes pievienoties šai brīnišķīgajai tēmai, jo audzinot puiku, arī man sakrājušās idejas, ko darināt īpaši puikām! Uz priekšu puiku mammas (un arī meiteņu, jo daudzas lietas ir universālas ;)) ! Aicinu arī jūs pievienoties! Būs jautri!


Sākšu ar pavisam vienkāršu, bet kā man pašai liekas ģeniālu ideju, kas man ienāca prātā apmēram pirms gada, kad, lai vairs nepaslīdētu uz trepēm (kā jau pāris reizes bija noticis man esot 8. grūtniecības mēnesī, nesot Niklāvu lejā pa trepēm), aptapsēju tās ar ofisa paklāju 



un no lielā ruļļa palika pāri atgriezumi. Daļu no tiem izmantoju, lai uzšūtu kastītes, kurās tagad glabāju bērnu zeķītes, autiņbiksītes, u.c. lietas....


Bet vienu pārpalikumu gabalu pietaupīju lūk kam: 

 

Ideāla nodarbe bērnam! No sākuma viņš ar tāfeles krītiņiem uzzīmē pats savas ielas, krustojumus un stāvvietas (pagaidām gan mamma palīdz ;) )




Un tad spēlējas uz paša izdomātās trases ar mašīnām!

 

Bez māsas nenotiek neviena svarīga rotaļa!



  Celebrate the boy!


Liels pluss šai nodarbei ir arī tas, ka katru reizi, pabeidzot spēlēties, trasi var "nodzēst" ar putekļu sūcēju un tad atkal nākamajā reizē zīmēt no jauna!


You Might Also Like

6 comments

  1. yeeee, viņa paskatījās :))

    AtbildētDzēst
  2. Jē, viņa tiešām paskatījās! Nu, labi, es viņas rakstu nokomentēju un aicināju paskatīties visus arī manu blogu... Bet tas nekas! Viņa to izdarīja! Jipī!

    AtbildētDzēst
  3. Labrīt, Laine!
    Vakar atradu Tavu blogu un vēl neesmu paguvusi visu izpētīt, bet redzētais man ļoti patīk. Domāju, varētu nočiept ideju par kastēm no ofisa paklājiem. Ja nav noslēpums, ar kāda materiāla diegiem/auklu tās ir sastiprinātas?

    AtbildētDzēst
  4. Rilla, lielisks teksts tavā blogā! Par to darbu, ģimeni, sapņiem un laimi!
    P.S. tām kastītēm izmantoju parastu dziju - akrila dziju.

    AtbildētDzēst
  5. Thank you Laine for the lovey comment. If you like I can make you one. How old is your boy?

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!