Svinam, svinam, svinam! Čikai 1 gadiņš!

16:09

Lai arī februārī turpinu svinēt puiku būšanu, tomēr ir notikums, kas ir tik svarīgs lai ielauztos pa vidu puiciskajam "Celebrate the boy!", proti:


Čikai 1 gadiņš!



Manai mazajai Žubei jau gads! Un nevis kādi 9 mēneši kā man pašai šajā darbīgajā dzīves posmā liekas.... Viss notiek tik ātri!!!!!
Čika (tā viņu jau no pirmajiem mēnešiem dēvē brālis un tāpēc arī mamma un tētis, un pārējie) jau ir liela meitene! Tāpēc šajā dienā mammas rokas darīja ko vien var - mammas rokas cepa, šmorēja, grieza salātus un pucēja māju, lai sagaidītu ciemiņus!

 


Jāatzīst, ka brālim 1 gada ballīte bija vērienīgāka, bet meitiņai tieši uz dzimšanas dienu nelāga sakritība - nāk divi lieli zobi, attiecīgi puņķošanās un sekojošs klepus - nekāda grandiozā balle netika rīkota. No dažādām malām sabrauca paši tuvākie radiņi un samīļoja mazo Čiepstīti jubilejā!

 
 



Un jāpiemin, ka  pie visas svinēšanas arī man ir savi svētki - manam blogam jau 1000 apmeklējumi!!!!!

You Might Also Like

3 comments

  1. Skaisti gan jums svētki bijuši, mammas rokas čakli un mīļi pastrādājušas!Lai meitiņa aug kā rozīte!
    Sveicu arī ar 1000 apmeklējumiem tavā interesantajā blogā!

    AtbildētDzēst
  2. Mīļum mīļš paldies par apsveikumiem un laba vēlējumiem!

    AtbildētDzēst
  3. Es arī apsveicu! Lieliska ballīte, un prieks par ūdens glāzi pie ekrāna. :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!