Tik maz laika! Joprojām svinam puiku būšanu!

02:22

Nu jau esmu sevi par tādu kā vēveri ritenī pataisījusi, nudien! Kopš man ir blogs, uz sirdsapziņas gulst arī nokavēti (it kā kāds būtu to noteicis) ieraksti un tukšās blogdienas... :)

Mans partneris sāk drusku pukstēt, ka blogs atņēmis viņam vakariņas un padarījis māju nekārtīgu (šovinists tāds! :)))  ). Bet nu brīžiem jāsaka, ka arī darbošanās šinī februāra mēnesī sanācis drusku par daudz un marta mēnesi gan solu veltīt vairāk mazajiem, kā rokdarbiem!

Nevaru šodien izcelt kādu īpašu projektu, jo šobrīd esmu apmēram 5 puiciskiem gara/roku darbiem pusceļā, bet pabeigtos meiteņu darbiņus  neiederas atrādīt pašas noliktajā Celebrate the boy februārī tādēļ atrādos tā pat vien:

Pusceļā ir spilvens krokodils

 

Pusceļā grandiozais trases projekts



  

Vienvārdsakot - gaisā virmo "radošs atmosfērs"!

Un abi ar Niklāvu izdomājām būt radoši un, pirms izmest vienreizējās lietošanas galdautu no Čikas dzimšanas dienas ballītes, apzīmēt to no A līdz Z... 




Vēl viena lieta, par kuru varētu sarakstīt kaut veselu ideju grāmatu ir darbošanās ar bērnu un putekļu sūcēju! Galvenais, ka tiek apvienotas divas ļoti nepieciešamas lietas!


Nav noķēries līdz šim bildē, bet jau labu laiku, mums ar mazajiem (kad saku MUMS - tad tā arī domāju - arī MAN) patīk pūst ziepju burbuļus uz siltā gaisa plūsmas, kas nāk ārā no putekļu sūcēja - tik skaisti izskatās, kad burbuļi skraidelē un virmo pa visu virtuvi, traukdamies augstu gaisā, sadalīdamies smalkos burbulēnos un tad kā burbuļu lietus nolīstot pāri telpai!!! ( Es taču teicu, ka arī MAN patīk :) ) Citreiz, atpūtinot plaušas, ļauju putekļu sūcējam pašam pūst burbuļus - mazie sajūsmā!

Bet pirms pāris dienām vienu triku, no kura es biju gandrīz mēma, atklāja Niklāvs. Sūcu virtuvi un sākumā nesapratu, par ko dēlēns tik aizrautīgi ķiķina, kad pagriežoties ieraudzīju:

 

Super triks! Balons pats siltajā gaisa plūsmā vienkārši tirinās apmēram metru virs zemes! Lieki piebilst, ka tagad Niklāvs man liek sūkt istabu (nu laikam jau tikai ieslēgt putekļu sūcēju) vairākas reizes dienā. Nu nav jau tā, ka es nezināju par šādu fizikas paradoksu, bet nekad nebūtu aizdomājusies to izmēģināt ar putekļu sūcēju un balonu!
Cik labi, ka man vēl nav bijusi iedvesma novākt meitas dzimšanas dienas atribūtus - nu veselu nedēļu varam radoši darboties! Šajā bildē neredz, bet citus šitos dzeltenos ģīmīšbalonus mēs ar Niku apzīmējām līdz nepazīšanai - uz smaidīgās pamatnes uztapa gan dusmīgs onkulis, gan briļļaina skolniecīte, gan sapņaina sieviete un citas interesantas personības!

Nu un protams, klasiskais bērnu prieks no putekļu sūcēja - matu plivināšana un siltās gaisa plūsmas ķeršana mutē!



Tas viss nudien ir jautri! Nu vismaz man un maniem bērniem noteikti! ;)

Un, jā, pulkstenis tiešām ir 2:00 naktī; jā, tūdaļ Emīlija celsies uz pupošanos; jā, rīt ap 9:00 man atkal sāksies darba diena... Bet kā jau minēju - laiks kaut kur pazūd! Pa kuru laiku jau sasodītie 2:00 naktī?...


You Might Also Like

6 comments

  1. Apbrīnojami!
    Tiešām nesaprotu, kur Tev vēl draugam (gribētos gan teikt: vīram :) ) atliek laiks. Tie mazie pipari taču paņem TIK milzumdaudz laika! Kur vēl šūšana, kur vēl blogs!
    Noliecu galvu tavā priekšā ;)

    AtbildētDzēst
  2. Nu, nu, galvu vari droši pacelt! Laika draugam man nemaz tik pat kā nav...nu varbūt drusciņ, drusciņ... Un tas nemaz nav labi. Un kad laiks tiek veltīts šūšanai, tad brīžiem novārtā paliek mazie ķipuriņi... Bet es atkal, piemēram, nelasu žurnālus un gandrīz neskatos TV, kas ir līdzvērtīgs laika patēriņš - tā vietā es šuju. Un brīžiem man liekas, ka bērniem jau sāk patikt tāds mammas radošais haoss - kad abi tiek manā šujistabā, tad tik ir ko pētīt un eksperimentēt!
    Tā kā - neviens nav pārcilvēks - arī es ne. Man ne tuvu viss nav perfekti un ne tuvu visam nepietiek laika! Varbūt vairāk kā citi iespēju vien tādēļ, ka reti izbraucam no mājas ziemas sezonā (pat šopingā reti), man pašai nav personīgā auto, tādēļ nevaru izsprukt no mājas, kad vien iegribētos, līdz ar to pa māju dzīvojoties ko tik aiz gara laika nesadarīsi! :)

    AtbildētDzēst
  3. Tad jau jāpierod pie domas, ka pavasara-vasaras sezonā to šujamdarbiņu būs mazāk?
    Neeeekas, sapratīsim taču ;)

    AtbildētDzēst
  4. Heh, laikam jau tā būs gan! Bet vasarā jau man liekas ne tikai es mazāk šuju - šķiet, ka visas rokdarbnieces vairāk pa puķu dobēm un dārziem šiverē! Vasarā pie dabas - lasīt tējas, siet pirtsslotas, ar mazajiem pārgājienos un ar ģimeni ekskursijās! ;)P

    AtbildētDzēst
  5. Zinot cik pilns un gards ir tavs pagrabs rudens-ziemas sezonaa, sapratiisim ar uzviju! :)
    P.S. Paldies par miilajiem aktivitaashu aprakstiem: dveeseliski gandriiz klaatbuutnes sajuutas virmo. Jeeej!!!

    AtbildētDzēst
  6. Spenkjū Aga! Tu nu gan maini allažiņ lieli no vienas vietas! Nu lieli jau lieli - tu jau zini, ka tas mani baro! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!