Darba dunas rezultāti!

19:13

Ko īsti nozīmē tik daudzreiz nevaļīgās "Mammas rokas"? Laiku pa laikam jums pieminu, cik esmu aizņemta, bet pārāk reti parādu ar ko! Tāpēc šeit pēdējo nedēļu apkopojums:

Bijām ciemos pie Reinīša uz vārdadienu! Dāvaniņa Reinītim tapa pāris stundu laikā, tāpēc rīt, bilžojot mazās rotaļlietas tapšanu kopā ar aprakstu, atkal piedalīšos Irēnas konkursā!


Nu, jā, daļu Garo grabuļu jau jums parādīju rakstā par Gaismas Kasti. Nu tiem piepulcējās vēl trīs, un visi devās ciemos uz vienu `muku vietiņu ;)



 Vēl tikai šorīt Taurupē satikos ar Ievu, kuras meitiņa Anna nu jubileju pavada spēlējot "veikalos" un tekalējot siltās zeķčībās!

 Pirms divām nedēļām  mans prāts un rokas bija pilnībā iegrimušas pirkstu veiklību veicinošu rotaļlietu veidošanā! Miniet nu, kam tie pirksti būs izvingrināti vairāk - man vai Ropažu bērnudārza bērniem? :D:D:D



Nu vai nav viens ražens gada sākums?

You Might Also Like

14 comments

  1. Laine, man liekas, ka lai būtu aizņemtai, Tev pietiktu jau ar divu bērnu auklēšanu. Tas, ka Tu vēl paspēj to, to un vēl šito ir apbrīnas vērta lieta! Tev Dievs devis daudz talantu un enerģiju to visu īstenot dzīvē!

    Forši, labs gada sākums! :)

    AtbildētDzēst
  2. Jo vairāk dara, jo vairāk padara :))
    Ļoti labs gada sākums, tā turpināt!
    Mans favorītu pārītis - Zorro zaķis un zaļi-balt-rozā princese :)) TIK stilīgi...!!!

    AtbildētDzēst
  3. tā kubu kaudze izskatās kārdinoši labi :)

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti raženi tev gads ir iesācies! Domājot, ka darinot kubu kaudzīti būsi gana pirkstus izvingrinājusi! :)

    AtbildētDzēst
  5. Kad kopā ar savu 10 mēnešu veco jaunēkli saktījāmies ierakstu par gaismas kastēm, pie garās zaķu meitenes strīpainajās zeķēs atsaknēja saldā balsī sacīts "Ai!" komplektā ar smaidu pa visu seju, uz pārējiem gan viņš tikai domīgi noraudzījās. Tā ka zaķu meitene ir favorīte!
    Bet vispār tiešām - cepuri nost! Atgriežoties pie Tava ieraksta par sapņiem, viens no manējiem ir arī spēt laiku saplānot tā, lai pagūtu vismaz pusdienas uztaisīt, par rokdarbiem domāšu pēc tam (bet noteikti domāšu! un, ceru, arī tikšu līdz tiem). Zinu jau - jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt.

    AtbildētDzēst
  6. Pēc laba laika, kā klusā lasītāja statusa beidzot piereģistrējos. Vakar līdz 2naktī ja ne izlasiju visu, tad apskatijos gan- un esmu vienkārši apburta ar šo blogu.
    Tā kā esmu tekstila dizainere un audzinot savas divas jaunkundzes daru ko līdzīgu, Tavs blogs ir kā putukrējums zemenēm. Sirsnīgs paldies un veiksmi darbā!

    AtbildētDzēst
  7. Man no šādiem darbu kvantumiem žoklis 'atkāries'. Vienkārši apbrīnas vērts, kā Tev izdodas tik daudz padarīt! Visnotaļ ražīgs gada sākums ;) Lai veicas ikdienas darbiņos :)

    AtbildētDzēst
  8. Laine, Tu ar saviem kubiem esi arī mani sakārdinājusi :)) Mana mazā vēl gan par mazu, bet zinu vienu ķiparu, kuram mēģināšu ko līdzīgu radīt. Paldies par idejām! :)

    AtbildētDzēst
  9. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  10. Laine, vai drīkst Jums uzdot profesionālas dabas jautājumu- ka Jūs aprēķiniet sava radītā cenu. Es ar to mūžīgi mocos. Ir lietas, kas vienkārši ir laikietilpīgas, bet ja tā cenu mērītu stundas likmēs, tad gala rezultāts būtu milijona vērts. Un tā es vēljoprojām lauzu galvu- katru reizi, kad darbs jāatdod...

    AtbildētDzēst
  11. IevaA , man patiess prieks par to, ka esi pievienojusies bloga lasītāju rindām! Gribēju ar tevi parunāt arī par tekstila dizainu, tāpēc lūdzu uzraksti man e-pastu!

    Paldies par komplīšiem meitenes!

    AtbildētDzēst
  12. Ļoti iedvesmojošs gada sākums! :) Un jauka, visai atklāta intervija februāra Unā. Vienmēr prieks lasīt par enerģiskiem cilvēkiem, kas izvēlējušies dzīvot kārtīgos laukos.

    AtbildētDzēst
  13. iedvesmas skatoties darbus kļūst vairāk..

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!