Gads blogojot un raksts "Unā".

19:52

Nu kaut kā gribējās vienā virsrakstā iekļaut abas manai sirdij šodien tik ļoti svarīgās tēmas!

Esmu tik nevērīga pati pret savu darbošanos, ka piemirsu faktu par nule kā apritējušo gadu blogojot!!! 
Īstā dzimšanas diena būtu bijusi svinama jau 21. janvārī, bet, kā saka, labāk vēlāk, kā nekad. 

Tāpēc lai skan taures un fanfaras, salūti iet gaisā un sirds auļo kā kumeļš pa rasainu zāli - manam blogam gadiņš!!!


Pa šo gadiņu ir noticis tik daudz!!! Atceros, kā priecājos par saviem pirmajiem sekotājiem un tagad jūsu jau ir 192!!! Statistika norāda, ka ik dienas manu emuāru aplūko ~1000 cilvēku!!! Atceros, kā pirmajos mēnešos priecājos par 60 lūkotājiem dienā...


Bet ne jau ciparos izmērāms mans prieks. Mans prieks izmērāms jūsu vēstulēs un komentāros, jūsu uzticībā un laba vēlējumos! Jūsu devīgumā un nesavtībā palīdzot risināt manus jautājumus, kaut vai par kameras iegādi! Jūs esat man daudz vairāk kā virtuālie draugi!

Reiz kāda no manām blogdraudzenēm ieminējās, ka saskumst, ja nerakstu katru dienu, jo jūtas kā ieradināts kaķēns, kas ik rītu nāk pie savas barības bļodas! :D 
Paldies par šādu atzinību! 

Tieši tāpēc pavisam drīz turpināšu runāt par blogdraugu salidojumu pie manis Zaubes mežiņā vasarā!
Man visas jūs gribas redzēt vaigā ar visām jums -  interesantajām, gudrajām, mīļajām - parunāt un apmainīties pieredzē!
Un tagad par otru prieku šajā dienā!

Pie manis nonāca februāra "Una"!

Tajā ir raksts, par kuru jau ieminējos agrāk. 
Viss aizsākās pēc tam, kad manis šūtu rotaļu kubu savā pimajā dzimšanas dienā saņēma žurnālistes Lauras Ikaunieces dēliņš Matīss. Laura ielūkojās manā blogā un atzina to (un laikam jau arī mani :D) par pietiekami interesantu un pozitīvu, lai no tā izveidotu stāstu žurnālam!

Tā tapa atklāts un cerams iedvesmojošs raksts uz veselām sešām lapām! Par dzīvi Zaubes mežiņā, par sievietes izjūtām, par attiecībām. Aizskrieniet līdz tuvākajam kioskam, ja ir interese!

Atsevišķs paldies fotogrāfam Aleksejam Belokopitovam!!!





Eh, meitenes un zēni! Lepna es esmu! Un pateicīga liktenim, ka viņš mani iemetis šādas upes straumē!

You Might Also Like

30 comments

  1. Prieks par Tevi! Un ir iemesls lepoties ar sevi.Noteikti nopirkšu žurnālu.

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu!!! gan ar rakstu Unā, gan, protams, arī ar gadu bloglandijā! :)))) Un brīnos par to no visas sirds, kad es pagāju[šajā jūlijā sāku savu blogu, tad Tu man biji kā tāda pieredzes bagāta bāka :), bet izrādās, ka tikai pusgadu biji blogojusi!
    Vēlreiz sveicieni un tā turpināt!

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu ar šajā gadā piedzīvoto! būs jānopērk žurnāls :)

    AtbildētDzēst
  4. Ja kādreiz runāja, ka pasaule turās uz trim milžiem vai vaļiem, tad mūsdienās pasaule turās uz mazām, darbīgām sievietēm :))
    Tu esi pozitīvs piemērs tik daudzās lietās un godam vari lepoties ar sevi, savām zelta (un "Mammas"!) rokām, gaišo galvu, ģimeni, mājām...un vēl, un vēl...!
    Arī es sevi pieskaitu pie tiem "pieradinātajiem", kam diena iesākas ar Tava bloga pārlasīšanu :))
    Es ar roku uz sirds varu apgalvot - Tu, Tavs dzīves stils un darbi mani iedvesmo pašai dzīvot labāk, darīt vairāk un darīt labāk :))
    Lai Tev un Taviem mīļajiem laba veselība, lai Tev nepietrūkst ideju un pietiek gan spēka, gan laika tās realizēt, lai šujmašīna vienmēr darba kārtībā un lai Zaubes mežiņš vienmēr uz pozitīvisma salas :))

    APSVEICU no visas sirds - gan ar publikāciju, gan "Mammas roku" 1 gada jubileju!!!
    Un tagad - salūūūūūūts!!!

    AtbildētDzēst
  5. Ok, līdz rītam nesagaidīju - tikko visu tepat blogā izlasīju :))
    Intervija iz dzīves - ļoti sirsnīga, patiesa un nesamākslota.

    AtbildētDzēst
  6. No sirds apsveicu bloga gadiņā. Laiks skrien ātri un liekas, nevar būt jau gads pagājis, bet apskatoties bloga saturu atkal šķiet - nevar būt, ka tikai gads un šitāds info apjoms :)))

    P.S. Es ar nenocietos un visu izlasīju mežģot acis pustumsā :) Ļoti jauks raksts!!!

    AtbildētDzēst
  7. Apsveicu ar diviem jaukiem notikumiem! No Tava bloga visām maliņām pretī plūst tāds mīļums un ir sajūta, ka esi te gaidīts. Lai katrai Tavai dienai ir visas varavīksnes krāsas!

    AtbildētDzēst
  8. Hiphip URRRRRaaa! Jau vairs pat neatceros, kad pirmo reizi iemaldījos Tavā blogā... nu jau tā ir ikdienas tradīcija...Krūze tējas vai tase kapijas un bloga jaunumi :) un katra reize ir iedvesmojoša... Paldies!

    AtbildētDzēst
  9. SVEICU! Lai viss turpinās tikpat jauki un ražīgi! Lai pietiek laika visām idejām (nav reāļi , vai ne?:)) Lai Tev veicas, Laine!

    AtbildētDzēst
  10. Apsveicu! Nu re - te patiešām mežiņš ir mežiņš. :)

    AtbildētDzēst
  11. APSVEICU!!! Nu es tagad vienmēr atcerēšos kad tavam blogam ir gadiņš:) Nosvinēju godam:) (iekrīt manā vārda dienā). Un būs vien jānopērk žurnāls ko palasīt!!!
    Vienīgi Laine vai Tev nav bail, ka visi 192 Tava bloga lasītāji ievelsīes Tavā Zaubes mežīņā?:)

    AtbildētDzēst
  12. Prieks, ka tepat Latvijā ir tik jauki un darboties griboši cilvēki! Lai veicas arī turpāk un lai ir kas pamana un novērtē ikdienas rosību:)

    AtbildētDzēst
  13. Man patiess prieks par Tevi,Laine!Un izrādās,ka Tavs emuārs tieši viena vecuma ar manu meitiņu,kurai arī gadiņš apritēja tieši 21.janvārī!:))
    Pilnīgi noteikti,ja ne šodien,tad rīt,aizskriešu gan līdz veikalam,lai iegādātu jauno žurnālu!!!!

    Paldies,ka blogo,jo arī man ik reiz ir prieks pamanīt,ka" mammas rokām" jauns ierakstiņs!
    Veiksmi un radošu garu -ideju arī turpmāk!

    Inese(Gadalaiku skices)

    AtbildētDzēst
  14. Apsveicu. Ļoti skaistas bildes. Tās jau vien runā pašas par sevi! :)

    AtbildētDzēst
  15. Sveiciens pirmajā jubilejā! Lai nākamaie gadi tikpat ražīgi un iedvesmas pilni!

    AtbildētDzēst
  16. Tikai gads??!!! Teicama izaugsme! Un tā turpināt!
    P.S. Es arī iedomājos - cik lielas pļavas ir tavā Zaubes mežiņā? Visiem ciemoties gribētājiem sanāks vieta? Tas jau draud sanākt kā festivāls!

    AtbildētDzēst
  17. Vissirsnīgākie sveicieni jubilejā!Tavs blogs ir kā "narkotikas"-tā ir mana ikdienas atkarība smelties iedvesmu no taviem darbiem un tavām gaišajām domām.Paldies!Lai pietiek spēka pacietības un izturības!!!

    AtbildētDzēst
  18. Sveicieni bloga jubilejā! Paldies par jaukajiem un pozitīvajiem rakstiem, kaut gan regulāri Tavu blogu lasu nesen, bet visu rakstīto esmu vairākkārt pārlasījusi. Paldies par Tavām idejām!
    Izturību, veiksmi, radītprieku!

    AtbildētDzēst
  19. Lieli apsveicieni jubilāru ģimenītei! Raksts dikti foršs, saskatīju līdzību ar savu pagātni un ģimenīti, vien mums viens rakaris mājās. Nu vīrs gaida kārtu pie datora, lai izlasītu rakstiņu. ;)

    AtbildētDzēst
  20. Sveiciens skaistajā jubilejā! :))) Mazulim tas būtu - sākt staigāt kājām, kaut gan, man šķiet, ka Tavs blogs jau no paša sākuma to pieprot! Lai Tavi baltie sapnīši piepildās un par to varam lasīt te - Tavā blogā, vai kāda žurnāla lapās!:)))

    AtbildētDzēst
  21. Malacis dārgā Laine! No sirds priecājos un gaidu tikšanos Zaubes mežiņā. :)

    AtbildētDzēst
  22. Pievienojos sveicēju pūļiem. Sumināta!
    Tavi emuāri arī man ir iedvesmas, enerģijas un laba noskaņojuma avots, bez kura savas dienas vairs nemaz negribu iztēloties, tie manā obligāti apmeklējamo lapu sarkastā ir blakus e-pastam un "draugiem.lv". :)
    Lai izdodas viss iecerētais un vēl neiecerētais - viss, kam jāizdodas!

    AtbildētDzēst
  23. Liels sveiciens ar Gadinja Jubileju :)) taa tik turpinaat :))

    AtbildētDzēst
  24. Sveiciens! Novēlu radošu un iedvesmojošu darbošanos arī turpmāk!

    AtbildētDzēst
  25. Es arī pievienojos sveicējiem!!! Tava radošā darbošanās nenoliedzami iedvesmo!

    AtbildētDzēst
  26. Laine, apsveicu- izlēmu pakavēt laiku pie raksta ( man laikam ērgļa acis, bet patiesībā es nepērku žurnālus:)!). Bija jauki, un man jāsaka, ka esi ĻOTI drosmīga, sevi tā "atkailināt".Bet ir forši izlasīt kaut ko īstu!
    Un neticami, ka blogam TIKAI gads, Tu tiešām vari būt lepna:)!!!

    AtbildētDzēst
  27. Sveiciens bloga gada jubilejā! Lai tikpat rakstiem raženi nākamie gadiņi! :)

    AtbildētDzēst
  28. Es Tavaa blogaa ienaacu peec raksta ManaaMazajaa. Tu esi forsha! Jau rakstijuu uz emailu. Tu mani iedvesmo ar LIELO BURTU! Tagad jau arii man uz pleca seezh muuza. :)

    AtbildētDzēst
  29. Ak, mans Dievs, meitenes! Paldies par tik sirdspilniem, mīļuma ieskautiem komentāriem un tik nesavtīgiem laba vēlējumiem! Nē, man nav asaras acīs (šoreiz), man ir tik liels prieks sirdī, ka liekas tūdaļ pacelšos virs zemes!

    Nu kā lai es neaicinu visus nu jau 197 blogdaugus uz salidojumu? :D:D:D Es tikai ļoti ceru, ka sadabūšu jūsu vidū sev vismaz 30 palīgus! :D

    AtbildētDzēst
  30. jā, es arī gribēju pateikt, ka intervija izdevusies ļoti jauka :) un tuva ikdienas cilvēkam. Bieži lasot intervijas, var just tikai "ūdeni", bet šī bija tāda īpaša, par cilvēcīgu Cilvēku :) paldies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!