Gaismas kaste arī man!

23:47

Tas nudien ir drusku smieklīgi, bet, ja reiz esmu saņēmusi un pat safotosesijojusi (good Lord!) savu gaismas kasti, tad par to noteikti jāuzraksta!

Smieklīgi tālab, ka izrādās Jūlija no "Chamber of creative" šodien raksta tieši par šo kasti!!!

Un bildes mums pat līdzīgas! Nu ko - gaismas kastu ēra Latvijā ir sākusies! Tagad atliek vien gaidīt, kad par piedāvājumu parūpēsies kāds Latvijas hobijpreču veikals!

Bet veids, kādā es tiku pie gaismas kastes atkal ir stāsta vērts! Nē, tagad nesekos trakiem piedzīvojumiem un dialogiem bagāts stāstījums.

Tagad sekos vien kārtējais prieks par blogošanas priekšrocībām un labiem cilvēkiem manā ceļā!
Par Ievu un viņas mazo, mīļo filclietu i-veikaliņu "Paper4you" jau rakstīju ap Ziemssvētku laiku!
Ieva bija sagādājusi man pārsteigumu un atsūtīja man ne tikai maisiņu ar filca, u.c. atgriezumiem un puķītēm, bet arī PSRS laiku audumu gabaliņus!!! Toreiz, saņēmusi bandroli, aiz priekiem lēkāju pa virtuvi kā ūdens pile pa karstu eļļu!


Un te pirms divām nedēļām atkal saņēmu e-pastu no Ievas ar vaicājumu, vai nevēlos atpirkt par 14LVL viņas nelietoto, vienreiz apskatīto un par pārāk lielu esam atzīto gaismas kasti!!! Ieva bija izlasījusi par manu iegribu iegūt īpašumā Gaismas kasti un tāpēc iedomāja par mani!
Sausa runa, Ieva! Protams, ka gribu!

Un te nu viņa ir  - mana jaunā 80x80x80cm lielā, baltā spēļmantiņa!






Lielos vilcienos gan Ieva mani brīdināja, gan Jūlija raksta par to, ka nāksies laikam kādus prožektorus tagad Mārtiņam sķūnītī pameklēt :D, jo ar parastajām galda lampiņām šito lielo zvēru nepiebarot! Bet es nespēju nogaidīt ne mirkli un jau sāku eksperimentus!


Ēnas, protams, krīt traki, bet vismaz viens ir skaidrs - es beidzot varēšu nofotografēt kubus, lelles, robotus un pārējos nepavisam ne mazos "Mammas roku" mīļdarbiņus puslīdz pieņemamā apgaismojumā arī gada tumšajā periodā. 

Par kastes salocīšanu - arī Jūlijai taisnība - māku salikt līdz plakanam kvadrātam, bet tālāk man nav ne spēka, ne drosmes  :D:D:D:D:D Tiešām! Liekas, ka kaut ko salauzīšu!

Ui, bet kopumā esmu tik priecīga! 
Nu kā tāds mazs bērns par konču!






You Might Also Like

8 comments

  1. šito ar taisos iegādāt sestdien kad laidīšu uz vācu zemi pie vīra pāris dienas paciemoties. tur doma pašiverēt pa bodēm un aplūkot, kas tur labs pieejams. tik vīrs dažus fotoveikalus esot apjautājis, neesot tā gaismas kaste :( nu ceru ka tomēr atradīšu :)

    AtbildētDzēst
  2. Re kā mēs uz viena viļņa :D :D :D Tavai EmSī jau nu vispār tur vietas tik daudz kā lielā istabā :))
    Ja atrodi kādu labu risinājumu gaismošanai, noteikti uzraksti!

    AtbildētDzēst
  3. apsveicu! lai ir daudz ko fotografēt tai jaunajā kastē!:))

    AtbildētDzēst
  4. Hei, prieks,ka esi likusi kasti jau lietā! To salocīt ir pavisam vienkārši, vienreiz izdosies un amats jau būs rokā. Te ir viens video, kā to lēnām izdarīt http://www.youtube.com/watch?v=WfkMGUFPz4I&feature=player_embedded

    AtbildētDzēst
  5. Ieva, paldies par linku, ja tā lēnām parāda, tad pat skaidrs kā tas viss sanāk, jo parasti locīju, locīju, līdz viņš kaut kā pats ielocījās :D

    AtbildētDzēst
  6. Hei, liels prieks par Tavu jauno guvumu! Tagad tik bildēt un bildēt! ;)

    AtbildētDzēst
  7. Emīlijas bilde ir vienkārši izcila!!!
    Un, jā, apsveicu ar vērtīgo guvumu! Lai labi kalpo!

    AtbildētDzēst
  8. tas kubs izskatās dikti noderīgs un līdzīgs kādu sāku apsvērt savam žiperim!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!