Lai dzīvo puikas! Šujam vestīti ar kapuci!

19:17

Kā jau teicu - esmu nolēmusi šo nedēļu veltīt visam, kas saistīts ar puikām. Nekādu tauriņu, princešu, rozā, lillā, puķīšu, putniņu! Nu, labi - putniņi vēl pieļaujami, bet tad tādi lieli un spēcīgi!:D:D:D:D

Bet, ja nopietni - jau pagāšgad biju sajūsmā par Danas ideju sarīkot dažnedažādu rokdarbu mēnesi, veltītu tikai puiku tēmai. Laikam jau tā ir, ka puikas tādi mazliet apdalītāki sanāk šajā jomā. Tāpēc - nezinu, kā jūs, bet es svinēšu kopā ar Danu!



Un svinēšanu sākšu ar kašmira vestīti, ko šodien uzšuvu Niklāvam!


Pie darba!
Pieņemsim, ka jūs esat tikuši pie kašmira vai vilnas džempera (vai džempera, kura sastāvā ir vismaz 40% kādas no vilnām), izmazgājuši to veļasmašīnā, skaidri ziniet, ka nekas nekur neirs un tāpēc droši sekosiet manām instrukcijām!

* Nogriezu džemperim piedurknes - tās veidos kapuci
* Nogriezu piedurkņu galus - tās būs kabatas




* Kā piemēru ņēmu jau esošu kapučjaku - aptuveni noteicu kapuces lielumu un leņķi, kādā to šūšu pie vestes


* Piekoriģēju vestes formu



 * Sākot no birkas (tātad vidus), piespraudu kapuci pie vestes un piešuvu!


* Un tad vēl kabatas sānos...



Vai tas ir viss???
JĀ!!!
Kolosāls apģērba gabals tik aukstai nedēļiņai kā šī!!! Domāju, ka ne mūsmājās vien saime ieģērbjas siltāk!




You Might Also Like

9 comments

  1. ļoti feina vestīte!
    Atkal jau izskatās - tik vienkārši!

    AtbildētDzēst
  2. kolosāla vestīte (gribēju rakstīt, patiesībā jau biju uzrakstījusi un izdzēsu - ka tādu jau arī dāmītei var, bet atcerējos, ka tiek svinēta puišu nedēļa, dāmītes nedrīkst pieminēt :)))
    Kā man patīk, ka Tu uz "dullo" piegriez, ka neesmu es vienīgā, kas uz aci šuj un piegriež :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā,man arī ļoti patīk!Izskatās patiess tik vienkārši!Un klusītēm ar gribēju pačukstēt,tāpat kā Inese,ka tāda der arī meitukiem;)

    AtbildētDzēst
  4. Šis ir ideāls piemērs "fiksajai reciklēšanai"!
    Un puikiņam mīlīgi un silti :))

    AtbildētDzēst
  5. Stilīga vestīte! Ideāla džempera otrā dzīve.

    AtbildētDzēst
  6. es nez - vienmēr skatoties uz taviem "viens-div un gatavs" darbiem, liekas, ka viss ir tik viegli izdarāms taču bail pašai ķerties klāt, jo saprotu, ka tas nevar būt tik viegli :( vismaz bērnībā šādi izpostīju ne vienu vien drēbi :D

    AtbildētDzēst
  7. Paldies, meitenes! Tas tiešām IR ātri un vienkārši!

    Agnese - būšana pieaugusam patiesībā ir tikai slēpnis bērnības turpinājumam! :D:D:D Tāpēc - nebaidies - arī pieaugušam var gadīties kaut ko izpušierēt! BET var arī negadīties! ;)

    Ir labi, ja ir kāds sliktāks džemperīc` uz kura patrenēties - bet, ja ne - tad skaties, kā man sanāca un mēģini darīt līdzi!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!