Rāpelējamā siena - obligāts projekts vasarai!

17:10

Pirms apmēram pusotra gada, šķirstot padomju laiku "Sievietes", uzgāju kolosālu, vienkāršu (un tāpēc ģeniālu) ideju bērnu rāpelējamajai sienai! 
Jūs teiksiet, ka tas jau atkal tiklab var attiekties uz meitenēm, bet es pretim tā: "Rāpelēšanās pa visām vietām un lietām ar nelieliem izņēmumiem tomēr ir un paliek puiku lieta!"




Ievērojiet, ka tekstā lietots vārds "interjers"!!! Es tiešām nezināju, ka šis vārds izmantots jau tajā laikā - man kaut kā likās, ka tas ir tāds angliskais ievazājums! :)


Vai nav ģeniāla un vienkārša ideja! Katrā ziņā mēs zinām, ko lūgsim vectētiņam pagatavot uz Niklāva dzimšanas dienu vasarā ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. es esmu no bailīgajām - man, ieraugot savu bērnu uz šādas vai līdzīgas sienas, kājas stīvas :) Bet lieta, protams, vajadzīga puišiem (šoreiz Tev piekāpšos :D) Ideja patiešām laba, tādu nebiju redzējusi.
    Cerams, ka Niklāvam tā siena arī būs lietošanā - mēs savam puikam mājā t.s. "zviedru sienu" pielikām, interese bija tik īsu brīdi, ka īsti nesaprotam, priekš kam mums to sienu vajadzēja...

    AtbildētDzēst
  2. Kolosāla ideja! Paldies, ka padalījies! Nu mums arī vasarā tāda taps. :) Meitenēm gan, jo man puiku nav, bet ciemos jau šad tad sarodas. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ideja forša, es gan iedomājos, ka vectētiņš sāks pukstēt, cik tur daudz darba, lai visas skabargas notrītu... No šī aspekta cits modelis varētu būt vieglāk uztaisāms.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!