Rokas grabulīši vairojas!

22:55

Atcerieties, kā šuvām uz rokas liekamu grabulīti mazam bebukam?



Mazais Reinītis izraisīja par dāvāto zaķi neviltotu sajūsmu, tāpēc pavisam drīz man nācās ienirt rokas grabulīšu kompānijā! 

Lieta tāda, ka kopš janvāra Mammas rokas draudzējas ar Muki.lv! 

Tieši šeit - `mukajā, mīlestības pilnajā interesanto rotaļlietu internetveikaliņā - tagad iespējams tikt pie dažiem Mammas roku mīļdarbiņiem! 

Pirms kāda laika uz Muki.lv aizceļoja "Garo" grabuļu sērija:



Un tagad tiem piebiedrojās arī ap roku liekamie mazie brāļi un māsas! :)







Rīt apkopošu jūsu dāsni iesūtītās bildes ar darbiņiem, kas iedvesmoti no mana bloga!!! Nu gan nevaru sūdzēties - bilžu salasījies tiešām daudz! Super! Līdz rītdienai!

You Might Also Like

7 comments

  1. man prieks, ka Tavi darbiņi ir muko mantiņu veikalā - tas bija viens no iemesliem, kāpēc par Tevi stāstīju Ivetai - vienkārši redzēju, ka Muki.lv veikaliņā pietrūkst Mammas roku darinājumi :))) Lai Tev veicas!!! Lai vairojas mukas lietas mukiem bērniem :D

    AtbildētDzēst
  2. Man dikti patīk tavi grabulīši! Pēc pirmā mazliet nomulsu un iepauzēju, jo k-ko līdzīgu biju iecerējusi lielākām meitenēm gatavot- Gaspažiņa īd pēc rokassprādzes.
    Biju sadoomājusi tā pat uz lipeķa aizdari taisīt auduma aplikāciju ar pērlītēm- gan jau, ka pagatavošu!
    Lai jauka un produktīva sadarbība ar veikaliņu!

    AtbildētDzēst
  3. Lai Tev veicas! jauki grabuļi! Kurā vietā tais lielajos kaut ko grabošu ievieto?

    AtbildētDzēst
  4. Nākamais solis- Mammas roku darinājumus ieraudzīt kādā ārzemju veikaliņā! :))Vienmēr liels prieks un lepnums par Latvijas preci ārzemēs! :)))

    AtbildētDzēst
  5. Superīgi! Apsveicu :))
    Man liels prieks, ka Latvijā iet vaļā "rotaļlietu revolūcija" un visi tie japāņu (un cittautu multeņu) plastmasas masu produkcijas varoņi (briesmoņi) tiek aizstāti ar reciklētām, videi draudzīgām, mīlīga paskata, pašu darinātām rotaļlietām!
    Vienmēr, redzot Tavas darinātās rotaļlietas, iedomājos par savu bērnību - par PSRS laiku skaistajām zīmētajām multenēm - par mežu, zaķīšiem un citiem zvēriņiem...par pasakām, kurās bija morāle - kas labs un kas ļauns...par draudzību un mīlestību. Arī Tavās rotaļlietās tas viss ir :))
    Un pasaule no tā kļūst par kapeiku labāka un košāka!
    Tagad domāju - vienu maisu ar Taviem superīgajiem grabuļiem varētu aizsūtīt uz Saeimu...!!! Lai pamācās...! :))

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, mīļās, radošās!

    Paldies par silto vārdu gūzmu! Savienojumā ar logos iekāpušajiem saules stariem tie rada manī īstu pavasari!

    Irēna - grab punčuki!

    Inese - paldies tev par savedēja lomu! :D

    Elīna - mūsmājās miksējas "japošku" `mukuļi un manis darinātie. Bet kas tiešām interesanti, ka lielais melnais lācis ir vienīgais ar kuru Niklāvs dalās bēdās! :) Kad saskumst, tad paķer lāci un raud tam uz pleca. Bet robotam šodien uztaisīja krelles - tā nu robots kļuva arī par māsas šodienas mīļāko rotaļlietu :D

    Ai, jāskrien, meitenes, kamēr mazie nav izdemolējuši otro stāvu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!