Rotaļu kubs mazajam Mārtiņam!

18:04

Sveiki visapkārt dienā, kad pat Visuvarenais atpūšas! Atpūšas arī normāli cilvēki un pie datora klabinās vien tādi kā es, kas jūtas pagalam neērti savu lasītāju priekšā par pagājušās -  puiciskās nedēļas pieklibojošo ritmu! :)
Jūs mani par to sodāt ar šķidriem komentāriem un es to saprotu un, ja vien nevainotu visās savās ķibelēs Triatel, tad teiktu, ka esmu to pelnījusi! :D:D:D


Puiku nedēļai noslēdzoties, atrādīšu pavisam vasarīgu kubu, kas devās uz Madonu kausēt lielās sniega kupenas un ienest ja ne vasarīgas, tad cerams kaut vai pavasarīgas vēsmas mazā Mārtiņa ģimenes mājoklī!

Attīstošais kubs "Mārtiņa vasara"!



Lūk mazais Mārtiņš smaidīdams iekāpj vasarā!



Vasara - saule, jūra, šūpoles, putni un tauriņi!



Heijā, Mārtiņ! Vasara ir saldējuma un sulīgu augļu laiks!  Tagad, kad tev jau gadiņš, mamma noteikti vasarā tev ļaus šos kārumus ēst uz nebēdu! ;)



Daudz laimes, mazo cilvēciņ! Audz liels un vesels!

You Might Also Like

7 comments

  1. Ideāli, Laine! Vienmēr esmu apbrīnojusi Tavu talantu un izdomu, it īpaši uz šiem kubiem. Viens par otru lieliskāks :)

    AtbildētDzēst
  2. skaists, dzīvespriecīgs, vasarīgs :)

    AtbildētDzēst
  3. Šie Tev vienmēr izdodas superīgi!
    Nu, re...! Visi pēc vasaras noilgojušies :))
    Mārtiņam mazs gabaliņš jau tiek avansā!

    AtbildētDzēst
  4. Man ļoti patik!
    Очень красивый и развивающий куб! А я своей дочке сшила только одну страничку развивающей книжки и дальше никак :(

    AtbildētDzēst
  5. Jā, šis brīnišķīgais visas pasaules kopsavilkums pēc satraukuma ilgas gaidīšanas nonāca mūsmājās un nelika vilties. No kastes izleca svaigs, mīksts un liiiels kubs. Griežot, skatoties un izmēģinot katru šķautni bija tāda sajūta, ka to ir daudz vairāk par sešām. Kad pie darba tika pats Mārtiņš, ar aizrautību ķērās plucināt koka "auglīšus" - podziņas, bet vislielāko sajūsmu viņam izraisīja iespēja kociņu izcelt no augsnes un atrast zem tā paslēpušos tārpiņu (taisnības labad jāatzīst, ka tā ir slieka, bet mums iegājās "tārpiņš" - varbūt tāpēc, ka tārpiņš ir vieglāk izsakāms nekā slieciņa). Turklāt Mārtiņš ļoti ātri saprata, ka caurumā var ielikt gan grabošo gardo saldējumu, gan koka klučus, gan cepuma gabalus. Un tikpat interesanti ir izņemt ielikto ārā. Atgriežoties pie apbrīnojamajām ar mīļajām Mammas Rokām darinātajām detaļām - katra no tām šķiet vienreizēja un interesanta. Var just, ka ļoti piedomāts pie dažādās faktūras audumiem, materiāliem, lai mazajiem pirkstiņiem būtu, kur smelties sajūtas. Mīkstais ābolītis ir superviegli piestiprināms un atkal atraujams. Un pāršķiramā grāmatiņa ar stingrajām lapām, bet maigajām aplikācijām pati prasās pēc pāršķiršanas un izpētes. Viengadniekam tas liekas patiesi aizraujoši :D Šis kubs noteikti der ilgam laikam, jo kas mazāk interesē pašlaik, tiks izpētīts citās intereses uzplūda reizēs.
    Paldies, Laine, par skaisto Mārtiņa vasaru - gaidīsim īsto, kas arī solās būt aizraujoša, kā nekā - pirmā īstā piedzīvojumu vasara!!!
    Mārtiņa mamma

    AtbildētDzēst
  6. Ā, vēl aizmirsu pavisam svarīgu lietu piebilst. Man kā rokdarbniecei-iesācējai šis kubs ir ļoti nozīmīgs kā iedvesmas un spara devējs. Kā paskatos, ko čaklās Mammas Rokas ir rūpīgi sadarinājušas, kā sajūtu šī jaukās virtuālās dienasgrāmatas reālu esamību un pastāvēšanu savā reālajā mājoklī, tā pašai ir atkal spēks ķerties pie roku darinājumiem. Paldies, Laine, par priekšzīmi!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!