Atpakaļ mājās...

21:53

Veselu nedēļu no svētdienas līdz svētdienai biju izskrējusies no Zaubes mežiņa!

Rīga - Jelgava - Dobele, satikti draugi, radi, paziņas; iegūtas emocijas un spēks darboties un atkal ieiet rimtā, ģimeniskā rutīnā! Zaubes mežiņš joprojām kupenās tīts. Šeit pavasaris apmēram pa mēnesi iepaliek, KA ES JUMS SAKU... Un par ko mums tā?... Hmmm...

Man ārkārtīgi pietrūka šūšanas. Vesela nedēļa bez šujmašīnas man izrādās drusku par ilgu... Jāmetas darbos un tiekamies rīt!

Ak, jā vēl tikai jāatrāda mazais priekšautiņš, kuru nesen uzšuvu un
(Iveta, nē, neesmu aizmirsusi par mūsu vienošanos - tikai pasts ir sasodīti tālu un sasodīti ne pa ceļam! :D:D:D:D)



You Might Also Like

2 comments

  1. Dikti glīša krāsu kombinācija. Man nez kādēļ uznāca nostaļģija pēc bērnības, uz šo priekšautiņu skatoties...

    AtbildētDzēst
  2. Sveicieni, atgriežoties mājās!
    Priekšautiņš lielisks, un galvenais - praktisks bezgala!
    Varbūt esmu palaidusi garām, bet šķiet, ka neesi nekad aprakstījusi kabatu šūšanu. Protams, no noteikti var atrast citos blogos (vispār neesmu vēl meklējusi, arvien mokos ar savām pirmidejām un to ne pārāk veiksmīgu realizāciju), bet drošvien daudzi(as) priecātos šādu pamācību ieraudzīt savā mīļajā blodziņā ;) Ja sanāk, tu mūs iepriecinātu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!