Pikniks.

00:37

Man tas jums jāparāda! Citādi man pašai jau sāk apnikt sava žvidzināšana ieilgušās ziemas sakarā.
Es runāju par kupenām aiz mana loga. Šodien īpaši šim gadījumam izgāju laukā un veicu fiksu foto sesiju... Tagad jūs redziet par ko es runāju?





Apsolu, ka šī būs pēdējā reize, kad ieminēšos par Zaubes mūžīgā sasaluma zonu un savu bezspēku šinī sakarā! Vēl jo vairāk tālab, ka šodien mēs tam sniegotajam apvārsnim parādījām, ka esam stipri un pozitīvi lādēti tik un tā! Pēc Niklāviņa ierosinājuma mēs uzrīkojām virtuves vidū

pikniku!


Nekādu odu, dunduru, mušu, izbadējušos baložu - tādi ir šāda piknika lielākie ieguvumi! Un, jā, protams, ja uz pikniku var ierasties halātā, tas arī ir feini!



Azaida izvēle  -  Niklāva domu lidojums :)
Gurķis. Toties diētiski un smaržo pēc pavasara!


Par scenogrāfiju parūpējos es. Drusku iegāju azartā - uzliku fonā telefonu ar putnu čivināšanu. Un šis gājiens patiesībā nokāva pikniku :D, jo izrādās, ka mazajiem telefona murcīšana ieinteresēja vairāk, kā pirms tam 15 minūtes rūpīgi pa gabaliņiem graizītais gurķis!

Te Čika ieklausās putnu čivināšanā:


Un te jau abi aizņemti ar mazo aparātiņu...


Nu kāds jupis mani dīdīja tā aizrauties ar atmosfēras radīšanu?... :)



Priecīgu pavasari!



You Might Also Like

13 comments

  1. Rīgā sniegs pazudis, nu vismaz ir skaidrs, kurš to visu savācis pie savas privātmājas :D
    Pikniks jums superjauks - malači!!! Jā, redz cik trausla tomēr tā robeža atmosfēras radīšanai... Viens sīkumiņš un viss - mirklis ir zudis :D

    AtbildētDzēst
  2. Jā, pārāk liela centība reizēm tiešām ir nevajadzīga. To es ļoti bieži atgādinu sev gan rakstos pasākumu scenārijus, gan ieciklējoties uz perfektā toņa pieskaņošanu krellēm...Kas par daudz, tas par skādi...izjūk smalkā robeža un kaifīguma sajūta pasākumā un darbiņā.
    Ja manā pagalmā būtu šitādas sniega čupas, es būtu neizsakāmi dziļā depresijā! Paldies Dieviņam, ka esam Latvijas dienvidu daļā, ko šobrī tik spilgti var redzēt atšķirībās...Turies, Laine!!!

    AtbildētDzēst
  3. Pie mums izskatās praktiski identiski. Un putniņu čivināšana manam vīram ir modinātājs. Bērni parasti to nedzird, viņš ceļas vēlāk par viņiem, bet nesen dzirdēja un nezināja, ka tas ir modinātājs, atnāca un teica, ka tētim zvana putniņi.

    AtbildētDzēst
  4. Cik forša ideja par pikniku, tāda pavasara uzburšana! Feini :)
    Kad rakstīji par sniega kupenām, nebiju domājusi, ka tās gulsnējas tik glauni! Un tik daudz! Turies, nu jau nevar būt savādāk kā tikai sniegkušana un pavasara iestāšanās, paldies visam - esam pavasarmēnešos :)

    AtbildētDzēst
  5. skaists pikniks! Es arī tādu gribētu!

    AtbildētDzēst
  6. Jūs mani tikai nesitiet, bet es neatteiktos no pāris sniega kupenām. Mainīsimies?:) Man aiz loga ir jau 25 grādi plusā, un ir tikai pusdesmit no rīta! Ideja par pikniku iekštelpās ar svaigu gurķi uzkodas vietā - ģeniāli!

    AtbildētDzēst
  7. Super pikniks!

    Mainu savas mājas apkārtnes dubļus, bet Tavām kupenām! :D Negribi taču, vai ne? :))))

    Būs labi, sagaidīsim pavasari, visam savs laiks! :))))

    AtbildētDzēst
  8. Pēdējā bilde ir vienkārši izcila! Bet Tu jau to noteikti zini, vai ne? ;)

    AtbildētDzēst
  9. neskatoties uz lielajām kupenām aiz loga, Tev pavasaris jau ir izplaucis burkā. A man ne sniega aiz loga, ne kas izplaucis :p

    AtbildētDzēst
  10. Ha hā! Tu neesi viena!!! Manā Vecpiebalgas ciemā sniegs ir līdz ceļiem, vietām vēl vairāk! Šodien pat gāju apgaitā un iegrimu tik dziļi, ka zābaki pilni... Bērni gan vēl arvien dikti laimīgi, ka var pa sniegu rakties, lēkāt, pikoties, nav apnicis ne mirkli un, ja tā padomā, labāk jau lai ņemas pa sniegu nekā pa dubļiem:) Un es šodien nolēmu, ja jau sniegs vēl arvien neatkāpjas, tad tā ir mums dotā iespēja pagarināt slēpošanas sezonu vēl mazliet-šogad aizrāvāmies ar slidošanu, hokeja spēlēšanu pie mājas un slēpot sanāca maz, tad nu tagad ir tā lielā iespēja vēl aizbraukt uz netālo Lido kalnu (pie Gaiziņa). Veiksmīgi Tev izturēt šīs pēdējās sniega nedēļas un pavasaris pienāks arī mūsu Tālajos ziemeļos!! :)

    AtbildētDzēst
  11. Super! Prieks apzināties, ka neesmu viena pati Sniega Karaliene! Nē, prieks, protams, arī par tām no jums, kas tagad pa dubļiem peras un par tām, kas jau narcīzes osta! Eh šī ir viena varen jauka un veiksmīga diena! Un, kopš nometu kupenas sadalīšanai starp 247 lasītājiām blogā, man drūmā ziemas sajūta pagaisa kā nebijusi!

    PALDIES, MĪĻĀS!

    AtbildētDzēst
  12. Es tikko līdz ausīm nobridos pa dubļiem! :)Domāju, ka arī Tu pavisam drīz tiksi pie šiem priekiem - brīvdienās sola dikten siltus grādus un tad jau pavasaris vistiešākajā veidā ietecēs arī jūsu pagalmā!

    AtbildētDzēst
  13. Skatoties tavās bildēs, es naivi varētu jautāt - vai tad ir kaut kur savādāk:D Mums arī viss vēl sniegā. Toties skaisti. bet saulīte jau tādā pavasarīga un tas gaiss....mmm...ritīgs pavasaris! Gaidu sniegpulstenītes!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!