Sapņu guļamistaba!

22:54

Esmu ieplānojusi  marta beigās baterijas uzlādējošu braucienu uz Jelgavu pie mammas. Līdz tam vēl jāapšuj sasolītie darbiņi un jāsablogo visi sasolītie rakstiņi:

1) Zaubes mežiņa salidojuma aptaujas anketa
2) Šūšanas nodarbību ieguvumi (starp citu par vienu no manām jaunajām zināšanām rakstīšu jau rīt)
3) Manis iedvesmoto rokdarbu 3. daļa
4) Jūsu variants? Varbūt ka esmu sasolījusi vēl kaut ko, ko pati vairs neatceros?... Droši paudiet to komentāros.:)

Vēl jāsakārto bardaks, ko viendien uzšiverēju "Rokdarbu aprakstu" sadaļā... Ufff... Darba netrūkst!

Jā, pēdējā laikā, pašai nemanot manas baterijas sākušas izlādēties... 
Lai arī šķita, ka turos braši un pirmie saules stari mani apveltījuši ar kārtējo mūžīgo dzinēju, tomēr pēdējās trīs dienas knapi sevī rodu spēkus pārvilkt pidžamu uz kaut ko mazāk ērtu un vairums šujamdarbu arī atlikti malā...

Cenšos sevi lutināt gan ar iešanu saunā, gan pašas gatavotām barojošām un tonizējošām sejas maskām, gan ar labu mūziku. Rīt pa ilgiem laikiem atkal braukšu pie manikīra, esmu atsākusi iet uz vēderdejām - vienvārdsakot - mēģinu cik varu būt arī ES, ne tikai mamma ar 58 mammas rokām :D:D:D:D:D

Un tomēr - vairāk par visu sapņoju KĀRTĪGI izgulēties! Izgulēties ērti! Uz laba matrača, netraucēti un tik ilgi, cik vēlos!

Tiklīdz būs laiks, salikšu bildēm linkus, bet pagaidām pasapņojiet kopā ar mani...


You Might Also Like

14 comments

  1. Šīs guļamistabas piestāvētu Tavā mājā! Vai kādā citā, kurai pretī neslejas kaimiņmāja.
    Lai sapņi pārvēršas realitātē! Tev vēl tikai vajadzētu uzšūt tādu uz acīm liekamu pārsēju (noteikti tam ir kāds smalks nosaukums), lai Tavu miegu neiztraucē rīta saule!

    Pēdējās bildes gultā gribās ielēkt un gulēt vienai - izstiepjot locekļus zvaigznītē, tā tik būtu bauda!

    AtbildētDzēst
  2. ai, es ar iegāzos katrā no šīm gultām :) - sapnis vasaras naktī... Nu re, biju saplānojusi vēl tik daudz padarīt, bet nu prāts tik uz gultu vien tiecas :), jāiet gulēt, pasaule pagaidīs...

    AtbildētDzēst
  3. Uh, kādas Tev gaišas un skaistas guļamistabas.... Tiešām - sapņu pasaule ;) Njā, skats pa logu uz plašo pasauli...
    Njā, bet tādas ekstras pilsētniekam, kad esi kā uz delnas...
    Lai izdodas sapņus piepildīt ;)

    AtbildētDzēst
  4. Es balsoju par pirmo guļamistabu - lai stirnas un zaķi nāk Tevi modināt līdz ar pirmajiem saules stariem!
    Un neskumsti, miega lācis no rītiem arī mani nelaiž no gultas ārā! :-)

    AtbildētDzēst
  5. Jā, vai ne? - ja mamma pati neprotas, tad organisms pasaka stop! tev nepieciešams pārslēgties! Sevi lutināt vajag, pat ja tas viss nenotiek pats no sevis un ir jāieplāno kā programma. Lai tev izdodas laba, pilnvērtīga atpūta!

    AtbildētDzēst
  6. Es arī par pirmo guļamistabu ar visām četrām "PAR" ...
    tādā vietā baterijas būt pilnas arī ar nelielu stundu skaitu miegā :)

    AtbildētDzēst
  7. oooh, dievinu milziigas gultas un milziigus logus :) mmmmmm, neviens no praktiskajiem LAtviehsiem to nesaprot :D saka, tachu nenormali daudz jaatiira buus un siltumu laidiishos cauri, bet es gribu.........

    AtbildētDzēst
  8. Nekad ieprieks neesmu komentejusi Tavu blogu, kaut ari sekoju tam jau labu laiku. Gribeju tikai pateikt, ka skiet tik jociigi, ka taadam cilveekam, kas iedvesmo visus apkarteejos, var noseesties baterijas! Tava speja 24 stundu gara diena satilpinat visu to, ko tu paspeej ir apbrinas veerta un katru reizi kalpo kaa speeriens pa dibenu man, lai sanjemtos uz taadiem pashiem varondarbiem!
    Ta vien liekas, ka nevis pasaule griezhas ap tevi, bet gan TU GRIEZIES AP PASAULI!

    Tava ikdiena kraasainibas zinja daudzkaarteeji paarspej manu, kaut shobrid dzivoju viena no pasaules metropoleem!

    Varbut shi apzinja kaut nedaudz uzlades tavas baterijas!

    Lai veiksmiga diena un pietiek speka visiem nakotnes projektiem un iecerem!

    AtbildētDzēst
  9. Laine, man tavu blogu ieteica kolegite palasit, paskatities :) un lasu un taa gribas maju , klusumu apkart, nevis rigas knadu. un ta sakarojas savu sujmasinu :D es jau smejos, nebutu jakraj kaazu kleitai, nopirktu uzreiz , daudz neskatoties :D
    un mes ar virinu un meitinu taisamies, domajam ta ka iet dzivot uz laukiem, bet vel domajam ka labak, kur labak, bet lasot tavus blogus, arvien vairak gribas uz laukiem, pie dabas, sava maja darzs, uttt. :)

    AtbildētDzēst
  10. Labs vakars!

    Mans favorīts arīdzan ir pirmā guļamistaba, ja vien telpa būtu lielāka - nu no kājgaļa pagarinātāka! :D

    Par baterijām - pati nesaprotu, kas notiek - nu pilnīgs iedvesmas trūkums... Skaidroju to ar zvaigžņu stāvokli - mans organisms ārkārtīgi pakļaujas dabā notiekošajiem procesiem - tiešām!

    Paldies Aijai un Ilutai par komentēšanu pirmoreiz! Gaidīši mīļus domugraudus arī turpmāk!

    Dzīvei laukos tiešām nav ne vainas, ja pareizi un ar sev vēlamu regularitāti ieplāno izskriešanu uz pilsētu - tad viss ir līdzsvarā un nav nekādas dīdīšanās! :D

    AtbildētDzēst
  11. ..man ar baterijas izlādējušās - cenšos sevi visādi iedvesmot un motivēt.
    Ne tikai sevis sakopšana un laba mūzika. Man vēl palīdz kāds pilnīgs klusuma brīdis un kāda laba motivējoša grāmata (šobrīd atkal lasu "Mūks, kurš pārdeva savu ferrari") un pavasarīgie ziedi.

    AtbildētDzēst
  12. Ai, jaaa , mums laukos jau butu pasiem savs biznesins, biskopiba, jo viram tevs ir bitenieks, kurs ar nepacietibu gaida, kad parcelsimie suz laukiem. domaju ari meitinai daudz labak.

    runajot par baterijam, man ar briziem skiet ka paliek tuksas, tads ka sagurums, gribas atputu :)
    un par gulamistabam, jaa mans sapnis gaisa majiga gulamistaba, be tvel lielaks sapnis ir par virtuvi ar daudz skapisiem :D

    AtbildētDzēst
  13. Laine, uzraksti par tām maskām!:))
    Par gultām, visu ko redzēju, man domas bija, ak šausmas, kā tur saule spīdēs iekšā - laikam man pārāk ilgi bija saulaina guļamistaba:)))
    Mana tāda neliela noguruma sajūta, šodien esot ārā ar bērniem, sapratu, ka gribas pastaigu klusumā un mierā, nevis, kad kāds visu laiku dzied melodijas un liek uzminēt, kas tā ir par tautasdziesmu! Un tas jau man ir rādītājs, ka esmu nogurusi.

    AtbildētDzēst
  14. Eh... par to mieru un klusumu un tukšajām baterijām arī es varu piekrist... kas tas ir mums visām - pavasara nogurums? Man gan šodien ir pavisam īpaša diena, jo pirmo reizi 1,5 gadu laikā esmu palikusi mājās pilnīgi viena - mierā un klusumā :) Laikam tās baterijas bija jau pārāk tukšas, ja vīrs brīvprātīgi pieteicās meitu paņemt līdzi savās šīsdienas gaitās :)
    Bet par guļamistabām runājot - jā, arī man tik ļoti patīk tie lielie logi un milzīgās gultas, bet... man bija iespēja dažus gadus padzīvot tādā saules pielietā mājā, kur telpas saplūst ar apkārtējo dabu... skaisti jau, bet atceroties, ka vasarā nevienu rītu nevarēju pagulēt ilgāk par 8.00, jo rīta saule nežēlīgi piekarsēja istabu, tad liekas nē, vairs es tādu negribu! Un kad nebija bērnu, tad brīvdienu rītos tik ļoti gribējās pagulēt ilgāk... eh...
    Tagad ar savu šī brīža domāšanu, es sapņoju par vecu lauku māju, ko varētu tā lēnām čubināt un atjaunot un kas būtu ne tikai patvērums no aukstuma ziemā, bet arī no karsējošās saules vasarā :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!