Sintepona medībās!

18:59

Ui, iegadījās man pirms dienām trim pabūt Rīgasciemā (kā Rīgu nodēvēja viens no alternatīvā kultūrizdevuma "Veto" žurnālistiem) un tikt pie ilgi kārotā sintepona!

Paldies Sintijai Strodei no "Manas redzamās domas" par nesavtīgu dalīšanos informācijā! Tieši ar viņas palīdzību esmu tikusi pie ~16 kg sintepona par ~ 40 LVL. Bet jāteic, ka ievērojamā summiņa ir ieguldījums diezgan patālai nākotnei, jo ar šo sintepona daudzumu lēšu nostrādāties visu cauru gadu! Un vismaz atkritīs drudžainā Jysk spilvenu pirkšana! :D:D:D:D

Diemžēl ir viens mīnuss - nebija iespējams iegādāties sinteponu mazākā iepakojumā, tāpēc maiss ar balto sintētisko vielu tagad jāstiepj uz šķūni.

Kur es tiku pie liela, pieblīduša maisa ar sinteponu?
  Ražotnē "A&A"! Nesteidzieties zvanīt uz 1188 - viņu arhīvos nez kāpēc šāda firma neesot reģistrēta...
Uzņēmums atrodas pretim Āgenskalna tirgum rūpnieciskajā angāru teritorijā. Pēc norādēm diezgan viegli atrodams. Darba laiks esot no 8:00  līdz 16:00, teica tur strādājošais laipnonkulis!

Un tā pirmais ko izdarīju - atjaunoju mājas spilvenu krājumus, jo dažam labam projektam nācās aizņemties pildījumu, tā teikt, no personīgā arhīva! :D:D:D:D:D



Un vēl - vai esat kādreiz iedomājušās, kā izskatāties darbā ar datoru? Lūk mana bilde - šādi es blogoju! Atzīšos - pārlasot blogā uzrakstīto, lūpu mocīšana ar pirkstiem ir obligāts rituāls! :D:D:D:D:D


Lai allaž prātā kāds projekts un lai allaž pa rokai sintepons, ar ko to piepildīt!

You Might Also Like

12 comments

  1. Ārprāts, cik Tu esi skaista. Katru reizi skatos un sajūsminos. Tev biežāk jāšuj drēbes sev pašai un jādemonstrē.

    AtbildētDzēst
  2. Sintopona maisiņš ir nopietns! Toties tagad tā trūkums nebremzēs darbošanās procesu, daudzas āšās idejas varēs realizēt uzreiz:)

    AtbildētDzēst
  3. Diān`!!!!!! Labi, o.k. - es esmu smuka! :D:D:D:D

    Bet drīkst es tomēr palikšu pie mazdrēbīšu šūšanas? Jo pieaugušo gabali ir way too boring priekš manis!

    Ui, bet nu paldies anyway... :) Ui, sakautrējos pat! :D

    AtbildētDzēst
  4. Super!Man kā reiz šī lieta arī ļoti aktuāla,domājot ar ko piepildīt gultas dekoratīvos spilvenus!Paldies,Laine!
    Domāju par JYSK -iegādāt spilvenus un uzšūt tiem manai gaumei piemērotus pārvalciņus vai pirkt Abakhanā sinteponu...tagad vēl trešais variants...Hmmm..diez kurš ir ekonomiskāks no trim?Vai esi parēķinājusi?Vai varbūt kāda cita no meitenēm?
    Ja nemaldos,tad Abakhanā sintepons ir uz metriem...

    AtbildētDzēst
  5. Mani uzjautrināja fakts par mājas spilvenu iztukšošanu:D
    Jā, bet sintētisks sintepons, bet interesanti, kur to pašu varētu dabūt dabisku?:D- kokvilnas pildījums?

    AtbildētDzēst
  6. Ja par spilvenu un visādu spilvenveidīgo pildīšanu - varbūt kāda no jums zina, kur visizdevīgāk varētu iegādāt tās mazītiņās ne ta putuplasta, ne ta kaut kā tamlīdzīga bumbiņas, nu, tās, kas parasti ir pakaviņos (tajos, kuros nav griķu sēnalu) un sēžammaisos?

    P. S. Bet bilde tiešām starojoša! :)

    AtbildētDzēst
  7. P. P. S. Kā tādu maisu vispār var pārvest mājās..?

    AtbildētDzēst
  8. Iveta - tu domā vati? :D:D:D Bet patiesību sakot es, piemēram, esmu pret dabīgajiem pildījumiem rotaļlietās, jo pavisam mazie tās bāž mutē un tam rīsam vai griķim taču ir tendence pūt un visādi citādi realizācijai beigties... un vēl taču pārtikas kodes... Plus - mazgāt tādu rotaļlietu arī īsti nedrīkst...
    Kas attiecas uz sinteponu Vs vilnu, piemēram, man šķiet, ka dabīgajos materiālos makten ātri saviešas putekļu ērcītes... Man kaut kā radies priekšstats, ka sintētiskajās šķiedrās tie mikroskopiskie draņķīši dzīvojas retāk un nelabprātāk...

    Inese - lētāk noteikti sanāks pirkt šādi, bet ņem vērā, ka tiešām manējais bija mazākais maiss no tur esošajiem... Turklāt ērtāk taču nopirkt jau gatavus spilvenus Jysk - tavam mērķim...

    Baiba - mūsu ģimenes auto (Crysler Voyager) bagāžnieks izrādījās pietiekami liels! Pat tā, ka īsti spiest nevajadzēja!

    Un rau kur links uz tām putupolistirola granulām:
    http://www.beanbags.lv/
    To man uz e-pastu ielinkoja kāda lasītāja, kas teicās izpētījusi visus piedāvājumus, līdz atzinusi šo par izdevīgāko esam...

    AtbildētDzēst
  9. Laine, mani piesaistīja pirmajā attēlā redzamais stattīvs virs loga, kur pielikti tie naži.Kas tas ir? izskatās biedējoši. kapēc tāds risinājums? dēļ mazajām zinkārīgajām rociņām?

    AtbildētDzēst
  10. Jā, Spārīt! Tas ir IKEA iegādāts virtuves piederumu magnēts. Un uzlikām tik augstu, jo Niklāvam toreiz bija , tieši kā tu saki, ziņķāres laiks tieši uz šiem objektiem... Tā kā Mārča ir mednieks un pāris naži ir tiešām ļoti asi, šis ir risinājums, kādu uz laiku izmantojam!

    AtbildētDzēst
  11. Jauki! Tagad tik atliek darboties!
    Tagad ir "ko" pildīt un tad jau atradīsies "kur" un izmantosi ātrāk par gadu! :)
    Jau savā rakstiņā par sintepona meklējumiem http://strodesintija.blogspot.com/2010/10/sintepona-meklejumos.html pirms laika minēju, ka tieši A&A nopērkami vairāku veidu sinteponi - gan slidenie, gan neslidenie, gan metros, gan bumbiņsintepons. Cena mani apmierina un tas, ka vienmēr ir. Jā... vienīgi tas daudzums - knipucīšus nepārdod. Pa kg viņi noteikti nedod, bet milzīgo padsmitkilogramīgo maisu pirkt nav obligāti - var ņemt arī mazāk.

    AtbildētDzēst
  12. Paldies par saiti! Tur tiešām izskatās letāk nekā lapās, kuras biju uzgājusi.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!