Berimors bija Cēsīs. Mēs arī!

01:58

Lai pieklājīgi noslēgtu "Berimora" ciklu, man jāpastāsta jums, kā mums gāja pa Cēsīm 10. aprīlī!

Uz bijušo sava rajona galvaspilsētu ar mazajiem devāmies, lai vērotu Daces Rīdūzes animācijas filmu programmu.

Pasākums sākās ar Cēsu radošo bērnu apbalvošanu. Saldas veicināšanas balvas ieguva trīs labāko filmu scenāriju autori, trīs labāko zīmējumu autori un trīs ātrākie un precīzākie viktorīnas dalībnieki.

Filmu skatīšanās sākās ar 7 mazām animācijas filmiņām, kuras dienu iepriekš režisora/animatora Nila Skapāna darbnīcā plastilīna tehnikā bija radījuši paši bērni!

Jau no pirmajiem tēliem ekrānā līdz pat pasākuma beigām, Niklāvs, šķiet, bija viens no apzinīgākajiem un ieinteresētākajiem skatītājiem :D:D:D:D:D



Liels bija viņa un arī Emīlijas prieks, kad izrādījās, ka priekšā 2 stundas multeņu skatīšanās! Un, kad uz ekrāna parādījās tradicionālais Lāčplēsis ar rūcošo lāci, prieks dubultojās! Tātad Avārijas Brigāde!

Atcerieties, kā pirku viņam DVD uz Ziemssvētkiem un bažījos, vai viņam vispār patiks? Tad jāteic, ka sākumā interese tiešām bija vāja, bet pēdējā laikā neko citu bez Avārijas Brigādes viņš īsti pat negrib skatīties! Tāpēc vien jāteic, ka pasākums, mūsu gadījumā, bija kā āmurs uz naglas!

Ar prieku skatījām multfilmiņas no animācijas filmu seriāla "Zvēri"  - smējos teju valdāmi.. Katrā ziņā skaļi un no sirds!
Ļoti aizkustinoša, no tiesas, bija multenīte "Zīļuks".

Drusku mazā skatītāja uzmanība zuda vien pie mulfilmiņas "Miega rūķi" - tajā brīdī Niklāvam likās svarīgi izpētīt Cēsu Izstāžu nama interjeru un man likās svarīgi viņam sekot pa pēdām, jo interjers atradās divos stāvos... Man kā jau rokdarbniecei noteikti vajadzēja atrādīt jums, ko ieraudzīju kādā tumšā otrā stāva telpiņā :)




Sasmēlušies prieku par redzēto visās Cēsu Izstāžu centra malās un uz ekrāna, devāmies mājup, pa ceļam vien papriecājoties par  "Mammas roku" Garajiem grabuļiem "Anmarijas smalklietu" koķetās bodītes skatlogā! Tiem, kas vēl te nav iegriezušies - laipni lūgtum Cēsīs, Rīgas ielā 4, "Zvaigne ABC" grāmatnīcai ap stūri!


Ar Berimoru tiekamies nākamgad!

You Might Also Like

1 comments

  1. Tāds varen feins pasākums jums tur ir bijis:)
    Mums gan "Miega Rūķi" dikti patīk, bet mana lielā jaunkundze gan ir stipri lielāka:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!