Modes dāma jeb jaunumi Čikas garderobē.

21:18

Es šodien biju čakla čaklītiņa! Ne tikai savācu pagalmu un pusstundu izšūpoju Čiku, bet arī uzšuvu viņai vienu rihtig, manuprāt, stilīgu vestīti!!!
Manās rokās, kārtojot darbistabu, iemaldījās vīriešu treniņbikses un dzima ideja no šī materiāla patapināt vesti, ko dāmai vilkt pie tunikām. Ideja par īpašo pogu izmantošanu uz apģērba man brieda jau sen - šis nu reiz izrādījās viens piemērots gadījums! Plus ādas bārkstis, kuras reiz iemantoju no kāda jauka cilvēka, kas mani apgādāja ar materiāliem. Ilgi tās stāvēja kastītē un vietu sev nerada, bet šodien tās beidzot ir pārdzimušas - uz vestes pleciem!

Un kopā ar kolosālo matu stīpu, ko iegādāju no tepat Zaubē radoši strādājošās Ingasmana Čika noteikti ir gatava ballītei - lai kur tā būtu!








Modes dāma savu amatu zina:

Un te vēl pielaikojāmies pie lillā krekliņa:


Nu ko - ir dzimis jauns "Mammas roku" produkts - oriģināla vestīte, kura ir, manuprāt, ļoti piemērota abu dzimumu bērniem un kuru iespējams kombinēt ar dažāda stila apģērbu!!!


Paldies Mūzai, ka šodien līdz ar vasarīgo laiciņu tā iegriezās Zaubes mežiņā!

You Might Also Like

5 comments

  1. oho superīga, un modes dāma perfekti demonstrē :D

    AtbildētDzēst
  2. Veste superīga, bet nu modele vēl superīgāka:)

    AtbildētDzēst
  3. Vestīte tiešām stilīga! Uzpleči kā ģenerālim un pogas kā ordeņi. :cD
    Varu tādu iedomāties mugurā savam dēliņam. :c)

    AtbildētDzēst
  4. Kūlīgi uzpleči, kā reiz esot sezonas aktualitāte! :)

    AtbildētDzēst
  5. Nespēju vien nopriecāties par Tavu iedvesmu un ZELTA ROKĀM! Malacis!
    Tevis iedvesmota, cenšos radīt savu emuāru. Arī man ir ko parādīt... :) Lai veicas!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!