Pagājušās nedēļas bilance.

01:59

Un ir atkal pirmdiena!

Sniega gubas Zaubes mežiņā pamatīgi sarukušas un neatlaidīgi atkāpjas no mājaspriekšas kā mati no pusmūža vīriešu galvām!

Sestdien aizklimtām līdz Rīgasciemam - kontā pāris jaunu štātīšu mammai un superīgs rotaļu biedrs EmSī - par to gan rīt.

Šodien jūsu uzmanībai darbiņi, kas kopā ar mums devās uz Rīgu!

Uz jauko, `muko lietu veikaliņu Muki.lv devās Supervaroņi (vai varbūt supervarones?)...


Un divi tādi noguruši, bet varbūt tikai nedaudz domīgi pirāti...



Pie dvīnīšiem Dārtas un Hugo nonāca divi no tiesas 
darboties aicinoši rotaļu kubi!




Un vēl! Hugo un Dārtas mamma mani apgādāja ar podziņām un citiem interesantiem izejmateriāliem! Esmu dziļā pateicībā par šo tiešām noderīgo devumu, tāpēc Dārtulis tika arī pie vasaras harēmbiksēm (kuras - cerams, ka Dārta neņems ļaunā -  palūdzu nomodelēt Emīlijai)!

______________________________________

Īpaši Dzintrai ;)



Radošu un pavasarīgiem pārsteigumiem pilnu dienu!

You Might Also Like

9 comments

  1. Man jāsaka tas pats, Laine: atkal pirmdiena...Pat nesaprotu, kur tas laiks paliek, bet, kad pamet aci uz darbiem, tad neliela skaidrība ieviešas. Vareni esi padarbojusies- kubi izdevuešies savādāki nekā citas reizes-šķiet, ka cita tonalitāte, bet man patīk, sevišķi rozīšpoga, kas piesaista manu uzmanību. :) Lai radoša nedēļa!

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti, ļoti patīk tie tavi supervaroņi un pirāti-viņi ir nu tik amizanti mīļi!!!
    Un harēmbikses ar superīgas!!!

    AtbildētDzēst
  3. Nespēju vien nobrīnīties un nopriecāties par tavu fantastisko izdomu. Un tās detaļas! Manuprāt, pirātiņi nav noguruši, bet gan dalās pieredzē, un viņu papagaiļiem ir pašiem sava saruna. +100 par radošu pieeju bērnu bodīša otrreizējai izmantošanai!

    AtbildētDzēst
  4. Kā vienmēr - bezgala stilīgi un koši :))
    Kubi arī superīgi! Mazajiem būs ko noņemties - tik daudz visādu "fīču" :))

    AtbildētDzēst
  5. Biksēm audums vienkārši superīgs!!! Ļoti atbilstošs!

    AtbildētDzēst
  6. pag pag, vai nevarētu vēlreiz (un muy lentamente;)) par harēmbiksēm? vienkārši ņemam 2 trīstūrus, mazliet apakšā nošņāpjam, augšā nogriežam un sašujam bikšveidīgi kopā?
    audums tiešām super.

    AtbildētDzēst
  7. Nu re, Dzintra - pacentos un uzzīmēju tev pamācību! :D

    Paldies, meitenes, par jaukajiem vārdiem! Starp citu, nesaprotu, vai pēc bildes nojaušams, bet harēmbikses šūtas no lieliem svārkiem, kurus reiz man kāds atdeva! Īsti neatceros dāvinātāju, bet, ja tu tagadlasi, tad - pāaaldies!

    AtbildētDzēst
  8. paldies!! tā arī izskatījās;D hmmm, no svārkiem šitā var arī pa taisno sev...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!