Retro bērnība. Trīsritenis.

22:07

Juhū!!!!!!!!!!!!!!! Tik priecīga es esmu!!!!! Mūsu mājās kopš sestdienas Rīgas brauciena dzīvo Spārīte!

Trīsritenis, kas bija klasisks PSRS bērnu rotaļu biedrs, tagad ievadīs arī manus bērnus riteņbraukšanas priekos! Nespēju beigt smaidīt ik reizi, kad pametu acis uz šo pagalam vienkāršo un tāpēc vien ģeniālo trīsriepu aparātiņu! Tas atgādina bērnību - bērnu pilnu daudzstāvu māju pagalmu, mammas saucienus "pusdienās" un puikas, kas mūs kaitināja, ēzdami sliekas... :) :):):):):)


Par lielu brīnumu viegli izdevās pierunāt mazos ievērot "vienu apli viens, otru otrs" principu un sākās iepazīšanās ar Spārīti!



Nenocietās arī tētis... Viņš īstenībā mums nereti ir bērnu rotaļlietu piebeigšanas speciālists - tieši šādu izdarību dēļ... :)
Šoreiz tika uzklausīti mani kaislīgie iebildumi un ritentiņš izdzīvoja!!! :D:D:D:D



Rīt Spārīte kopā ar "pilotiem-iznīcinātājiem" dosies svaigā gaisā! Turies, Spārīt!

You Might Also Like

12 comments

  1. Kur?? tu dabuuji spaariiti?:)) Mees jau veselu gadu bez rezultatiem meklejam :(

    AtbildētDzēst
  2. Ķīpsalā izstādes laikā kaut kas tirgoja... Par 30 LVL! Padārgi, bet Spārīti naudā vien` nenovērtēt...

    AtbildētDzēst
  3. :) Es arī pasmaidīju - manas bērnības Spārīte gaida klētī(nepacietībā jau izvilkta priekšplānā un maisās pa kājām), kad mana mazā meitene sāks pati savām kājām staigāt un kājas būs pietiekami garas, lai pedāļus aizsniegtu:)

    AtbildētDzēst
  4. Man patīk kā Čika pa dāmīgo tās kājeles salikusi !

    AtbildētDzēst
  5. Līga... Jāprasa man Kundziņam... Rīt noskaidrosim...

    AtbildētDzēst
  6. Ak,Spārīte!Jā- mīļā jaukā bērnība!!!:))

    AtbildētDzēst
  7. Izskatās, ka tētim par braucamo vēl lielāks prieks nekā mazajiem:)

    AtbildētDzēst
  8. Mums abiem ar "tēti"! :D Bet protams prieks arī mazajiem! :)

    Līga Krista - tirgotājs bijis privātpersona un tirgojis otru ritentiņu arī - tikai tas izjaukts pa daļām un turklāt nopirkts mūsu kaimiņam, kā izrādās...

    Bet varbūt pamēģini ielikt sludinājumu rajona avīzē, ja tev tāda ir! Domāju, ka atsauktos cilvēki, kuri varbūt pat neiedomā, ka kādam ko tādu var gribēties!

    AtbildētDzēst
  9. Lone - jā, viņai tas tā dabīgi un smuki sanāk - tā dāmīgā kustēšanās! Mums pēdējā laikā ir joki uz šī pamata - koķetējot ar viņas meitenīgumu mācām viņai meiteņu aizsardzības paņēmienu - spiegšanu - ja nu kāds dara pāri, utt :D:D:D Tad vēl - sēž viņa uz Spārītes un netiek lejā. Bet nemēģina - sauc "palīgā!" - es saku, ka pilnīgi pareizi dara - tas taču arī ir meiteņu paņēmiens! :D:D:D:D:D

    AtbildētDzēst
  10. Jā, taiga! Paldies Rimi! :):):):)

    Nupat tāda pašas divas nopirku rimi par 0,99 LVL/gb, tik ar ;is;am rokām!

    Super!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!