Starp izbraucienstāstiem - prieks par Mammas rokām! Šoreiz ne tikai manām!

00:18

Un šodien zvaigznēm labpatika sastāties tā, ka visu dienu nācās staigāt smaida pilnu muti! 

No paša rīta saņēmu e-pastu no "Muki.lv" Ivetas. Viņa priecājās par to, kā Muki.lv parādījušies LNT raidījumā "Ražots Latvijā" (sāciet vērot no 00:17:40 ) un cita starpā piebilda, ka arī "Mammas rokām" ticis labs vārdiņš! Nudien milzīgs paldies, Ivetiņ!



Un vēl ieraudzīju, kā Alise "Piparu namiņā" priecājas par nesen laimēto krekliņu!


Prieks milzīgs! Par visu un mums visām!

You Might Also Like

5 comments

  1. Malači! Kā Tevi ietekmēs tas idiotiskais noteikums, ka tagad katram diega galam un lupatiņai jādabū sertifikāts, ka tas ir drošs bērniem?

    AtbildētDzēst
  2. Hmmm, Diāna - neesmu tiešām par to aizdomājusies. Gaidu, kas būs. PAtiesībā domāju, ka varu taču tirgot savas rotaļlietas zem "Suvenīru" pseidonīma..vai "interjera priekšmeti"... Bet varbūt kļūdos... Tiešām neinteresējos. Jo man pagaidām drusku cita darba specifika - cilvēki zina, kā gatavoju rotaļlietas, līdz ar to katra mamma pati izlemj, vai vēlas vai nevēlas šādu rotaļlietu savam mazajam. Tātad drīzāk man šobrīd interesē, vai manām potenciālajām klientēm imponēs vai neimponēs šīs likums.

    AtbildētDzēst
  3. Nu, jā, bet kas attiecas uz muki.lv un mammas roku sadarbibu - ja likums to izjauks, tad būs nelāgi, nudien...

    AtbildētDzēst
  4. jā, jā, jā, man arī sanāca no rīta uzslēgt lnt, nu precīzāk Emīlijai sanāca uzslēgt, un kā reiz uz muki.lv sižetiņu :)
    īsāk sakot, nu malacis, Laine, malacis! :) :) :) :)

    AtbildētDzēst
  5. Lai nu tas stulbais likums nenojauc tavas radošās darbības, Laine! Gan jau būs mammas, kas tāpat gribes tevis veidotās rotaļlietas;)

    Un apsveicu ar tādu feinu PR:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!