Ballējās bērni, ballējos es...

01:13

Labrīt pirmdienā! Ražena darba nedēļa priekšā? Vai nedēļas nogalē jums izdevās uzkrāt spēkus jaunam darba cēlienam? Jo man tās nedēļas nogales tomēr pa īsu un tā vien liekas, ka, neskatoties uz šķietami pozitīvo pašsuģestiju, mans organisms tomēr vēl tikai adaptējas jaunajā "aizvien mazāk saules un tā līdz pat pavasarim" režīmā... Jo saule taču man deva tāāāāādu enerģiju....

Taču, kā gan lai ieslinkojos un gaužos, ja pasūtījumi gaida un visam pa vidu vēl pašas sapnis beidzot uz Ziem`ssvētkiem atvērt to sadaļu "Veikaliņš"! Jo katrs bērns taču ziemas Saulgriežos pelnījis no tā vīra sarkanajā mētelī saņemt dāvanā "Mammas roku" rotaļlietu! :D Bet tas viss vēl priekšā.. 

Bet aiz muguras...

Dāvanas gatavošana... Šūšana. Saiņošana uz skapja atrastā papīrā, par kura esamību jau biju paspējusi piemirst. Sašņorēšana ar virvi, jo nekā cita virtuvē neatradu un laika bija tieši tik maz, cik parasti pēdējā brīdī. Un, kartiņas rakstīšana pēc tam, kad šķita, ka kartiņas nav un tad tomēr atcerējos, ka ir gan un vēl kāda!!! Paldies, Kristīne!



Brauciens uz viesu māju. Jubilāra sumināšana! Garšīgāko našķu baudīšana! Radošas aktivitātes un ziepju burbuļi!


Aizmigšana bez iepriekšēja brīdinājuma, liekot gulēt Čiku...
Toties pamošanās tieši tik laicīgi, lai priecātos par saules stariem, kas modušies kopā ar mani!




Nokausēts jubilārs (jaunajos muklukos ;) ) un paši sevi nokausējoši ciemiņi...



Atvadīšanās un "līdz vēlākam" solījumi... No kreisās - Es, Māsa, Mamma, Brālis, brāļa Lelde... Tik daudz tik ļoti kopā tik reti...



Nu, jā, vismaz no atmiņām, ja ne no saules, nāksies enerģiju smelties! Vēl tikai vienu kafiju un pie darbiem!

You Might Also Like

9 comments

  1. Labs rītiņš no tuksneša ārēm! Tas virves elements dāvanas iesaiņojumā mani ļoti uzrunāja! Burbuļu un rīta saules staru pielietā istaba arī:)

    Šādas kopā pabūšanas ir zelta vērtas, tas tiesa! Lai tev darbīgi-radoši piepidlīta šī nedēļa!

    AtbildētDzēst
  2. Pēdējā bilde ar "ģimenes komplektu" - kolosāla! Mans komplekts ir līdzīgs, un superīgas ir tās reizes, kad esam pilnā sastāvā!
    Lai izdevusies nedēļa!

    AtbildētDzēst
  3. Labrīt! Mums gan tas rīts tāds miglains gan iekšēji, gan ārēji. Cīnamies ar vīrusiem un ar niķiem. Bet atliek tikai atvērt MammasRokas, kā jūtu ieplūstam enerģiju tomēr velti neizšķiest šo dienu. Vēlu, lai piepildās visi iecerētie sapņi gan īstermiņā, gan ilgtermiņā!!! Un nevarēju nepateikt, ka no jūsu ģimenes jaušās baigais spēks! Uz šāda atbalsta pamata noteikti ir mazliet vieglāk pārnest grūtos brīžus... Prieks par jums !

    AtbildētDzēst
  4. Un vēl gribēju piebilst, ka bez saviem muklukiem (maniem paštaisītajiem pleznveida un dēla tirdziņā iegādātajiem Taviem šūtajiem) nevarētu vairs iedomāties šīs rudens dienas un vakarus... Paldies par siltām kājām! :)

    AtbildētDzēst
  5. Lelde, Jūs ar māsu neesat dvīnes?
    Paldies par optimisma devu pie kafijas krūzes!

    AtbildētDzēst
  6. Varu tikai pievienoties Daigai, Paldies par siltām kājām arī manās mājās :)
    ģimenes kopā būšana iedvesmo nenoliedzami :)

    AtbildētDzēst
  7. Ak, superīgas brīvdienas!!
    Nu, redz, būtu man arī mukluki, kas šorīt sēžot pie datora sildītu kājas, noteikti vieglāk būtu cīnīties pret kartupeļu talkās saķertajiem vīrusiem!!:))

    AtbildētDzēst
  8. Man arī ļoti patīk bildes, it sevišķi pēdējā - tur jūs ar mammu visas 3 izskatāties pēc māsām! un vēl trīnēm:))
    Ļoti jauka ballīte!
    p.s. Mana Lote brauca tieši tādos pašos ratos, kā jūsu apciemotais jubilārs :)

    AtbildētDzēst
  9. O,jā, meitenes... Tagad, kad esmam izauguši un katram sava jaunā ģimene ir prioritāte, šādu satikšanos kļūst arvien mazāk, tāpēc arī uzskatījām par vajadzīgu mirkli iemūžināt fotogrāfiski...
    Par Muklukiem - tas laikam būs šīs rudens/ziemas sezonas hīts gan Mammas rokās, gan jūsmājās! :)
    Leaflet - mani sauc Laine un mēs ar māsu esam 1,7 gadus nedvīnes! :D Mums ir tieši tik liela vecumu starpība kā Niklāvam ar Emīliju...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!