Cimdudukša un Zeķuzaķa svētki "Otrajā elpā".

23:24

Vienvārdsakot - pagājušo ceturtdien pametām mājas un devāmies uz Irēnas izlolotās grāmatas "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums" prezentāciju! Jeb svētkiem. Jo tā nebija vis` nekāda stīva prezentācija, bet kārtīga ballīte, kurā starp "Otrās elpas" burvīgajām precēm un tās dienas gardajiem našķiem kūsāja prieks un enerģija! Lai arī, meklēdami "Otrās elpas" ieeju un gādādami par gardu ciemkukuli grāmatas autoru kolektīvam, nokavējām sākumā rādīto teātri, tomēr paspējām uz galveno - kopābūšanu Irēnai svarīgā pasākumā! Tam taču blogdraugi domāti! Un, ja pie viena vēl izdodas satikt Inesi un Aiju, no sirds "izkrāsoties" un sapirkties visvisādus labumus, tad varu droši apgalvot: šis bija viens foršs notikums!!!







Irēna ir lielisks piemērs tam, kā nesavtīgi ziedojot savu laiku brīvprātīgajā darbā var iegūt ne tikai prieku par labi darītiem darbiem, bet arī lieliskas, cilvēcīgas pazīšanās, kas var vainagoties ar lielu un mazu sapņu piepildījumu!

 Grāmatu "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums" pavisam drīz varēs lejuplādēt par baltu velti! Sekojiet līdzi informācijai Irēnas blogā!
Grāmatā līdzās burvīgām ilustrācijām un aizraujošam stāstam par divu zeķuzvēru piedzīvojumiem atradīsiet arī pamācību, kā pašūdināt zeķzvēriņus pašiem!

Gaidām grāmatu! Tikmēr palepošos, ka man mājās ir grāmata ar pašas autores ierakstu! To ieguvu savā īpašumā, kad Irēna ieradās pie manis ciemos uz Zaubes mežiņu! :)

Un vēl! Neaizmirstiet piekāpt veikalā "Otrā elpa"! Ienākumi no šī veikaliņa tiek ziedoti dažādiem labdarības projektiem! Turklāt katrs no jums var kļūt ne tikai par pircēju/ziedotāju, bet arī par preču klāsta papildinātāju! Pirms izmest lietas apsveriet domu, ka kādam tās varbūt var noderēt! Droši dodieties uz veikalu un atdodiet jums nevajadzīgos traukus, drēbes, sadzīves priekšmetus!

Es pati personīgi esmu pārlaimīga par "Otrajā Elpā" reiz iegādāto rotaļu servīzi Emīlijai, džinsu biksēm Niklāvam par 0,25 LVL, prezentācijas laikā Niklāvam iegādātajām kedām par 0,50 LVL, auduma metru par 0,50 LVL un meksikāņu stila matu stīpiņu, par kuru rakstīju iepriekšējā rakstā!
Inese, ja kas es ļoooooti nožēloju, ka nenopirku tās 6 mazglāzītes! Ļoti! Hrrr...


Vienvārdsakot - Irēna malacis ! Man prieks, ka izdevās ieplānot laiku un apmeklēt tavas grāmatas svētkus!

Lai dzīvo grāmata!




You Might Also Like

2 comments

  1. Hi, hi, man ar tās glāzītes sapņos rādās :D
    Pasākums bija kolosāls - man ar bij paveicies tikt pie Irēnas grāmatas pirms tās svētkiem un meitiņai tā ir mīļākā grāmata, pateicoties kurai meitiņa apguvusi daudz jaunu vārdiņu - īpaši jau Dundu (Cimdududuksis), Caķis (Zeķuzaķis) un Čūka (gudrā Čūska). Sliktā ziņa gan ir tā, ka mīļākai grāmatai arī visvairāk jācieš no biežas šķirstīšanas - mums tā jau ir krietni palietota (saplēsta gan nav :D)
    Vislielākais prieks man tomēr bija par iespēju satikt jūs visas, sajūtu ziņā pēc pasākuma bija mazliet tās pašas eiforijas, kas pēc Zaubes mežiņa, jo tāds mini blogdraugu tusiņš sanāca :))) Un jā, Otrā elpā pirms tam nebiju bijusi un tagad dikti sevi jādisciplinē, lai turp nedotos pārāk bieži :)))

    AtbildētDzēst
  2. Parakstos arī es zem katra Laines vārda un Ineses komentāra! :) Liekas, ka sākot rakstīt blogu un satiekot viena otru arī dzīvē, esam ieguvušas ko ļoti vērtīgu!
    Paldies Irēnai par grāmatu, pasākumu un to, ka varam piedalīties!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!