Ražas laiks arī Zaubes mežiņā jeb sasodītie talcinieki...

23:11

Re, kā! Kamēr es pa Rīgu, izrādās mūsmājās pavisam klusi un nemanāmi notikusi talka!

Burkāni un galda bietes noraktas glamūrīgi tīri - bez atlikuma!


Arī neskaitāmie milzu kabači nozuduši no dārza bez pēdu, bez bēdu!


Tiem, kas vēl nesaprata - ne jau normāli cilvēkveidīgie man talku dārzā uztaisīja, bet gan cūcīgākie no radījumiem - Mežacūkas!!!!!!!!!!!!


Un there goes zemenes...


Man dārzā atlikušas vien pupas (paldies cūkas, visužēlīgās - laikam jau tāpēc, ka nebij cūku pupas :D )) un garšaugi. Jā, arī asteres pasaudzētas...


Nu ko lai saka... Šodien jau esmu no šoka atguvusies. Vakar gan dikti pārdzīvoju, ka milzu burkāni un milzu bietes un speciāli briedinātie kabači no dārza pazuduši...
Tā gadās, ja dzīvo vienā teritorijā ar rukšiem - laiku pa laikam viens otram parādām, kurš kur saimnieks.
Bet visādi citādi - šīs divas dienas nebeidzu domāt par to, cik gan trāpīgi ir visi tie teicieni un salīdzinājumi par cūkām!

Šis laikam "Paldies" cūku valodā:



Jauku dienu visapkārt!

You Might Also Like

11 comments

  1. Ak tu cūkas tādas! Un zemenes... Ar tām ir tāda noņemšanās! Bet skaists dārzs, kā tad tu iepriekš nemaz nepalielījies ar tādu brangu saimniecību? Kaut kad pavasarī drusku siltumnīcu parādīji un viss...

    AtbildētDzēst
  2. :D nu nav jau smieklīgi, bēdīgi, bet tavs pasniegšanas stils uzjautrināja :D vismaz cūčiem bija īsta ballīte :D Man liekas, ka tie cūči bija līdzīgi tām, kuras dzīvo multenē "Auniņš Šons" :D

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās, ka Tev pat ir žogs ap dārzu (zemeņu bildē)? Es tik ļoti Tevi saprotu, mums atkal pavasaros uzbrūk stirnas - ēd nost jaunās bietes. Kā narkomānes ne no kā nebaidījās, lavījās cauri pagalmam, gar kaimiņu suņiem - uz biešu lauku. Līdz ar to pēdējā ziemā stirnas barojām tikai tālu prom no mājām - mežā... Bet ja noēd ražu rudenī, tas vēl trakāk. Izsaku visdziļāko līdzjūtību.

    AtbildētDzēst
  4. es jau iedomājos kāda ballīte bij rukšmammai:) nedēļas garumā:) viņa savā blogā : Mammasdeguns.blogspot.com noteikti ierakstu veica:) kamēr Jūs pa Rīg..
    Bet protams - izsaku līdzjūtību:) bet daba paliek daba:)

    AtbildētDzēst
  5. Nu tagad jau ir o.k. :D
    Šoks norimies, kā jau teicu, un es nebūt nepārdzīvoju, jo tas, ko rakstā piemirsu pieminēt ir tas, ka Mārtiņa mammai arī ir dārzs (Zosēnos, kur arī ir mūsu mājas (un pagrabs galu galā) ), tāpēc bez dārzeņiem nepaliksim!

    Diāna - nelielījos, jo tur šogad saimniekoja mana mamma... Jutos drusku tā kā vainīga un slinka, lai viņas veikumu atrādīti. Bet vajadzēja, jo dārziņš tiešām smuks! Bija :D ...

    Baiba - mums ap mājas teritoriju ir elektriskais gans, kuru viņas gan allaž smuki respektē, taču pirms prombraukšanas šis gans bija saplīsis - lūk arī rezultāts!
    Sapriecājos par tavām stirnām - narkomānēm :D

    Kristīn - tur man liekas ne tikai mammai, bet veselam cūku bataljonam svētki bija! Šitā pa tīro kabačus noēst! Es pat nezināju, ka cūkas ēd kabačus!!!!!!!!!!!! Un, ja cūkai būtu blogs, tad tam noteikti vajadzētu saukties realacuka.blogspot.com :)

    AtbildētDzēst
  6. realcuka.blogspot.com :D ... :D
    bet nu cūciski, ko tur vēl bilst, varu tik iedomāties kādā šokā var iedzīvoties, kad bāc un visa raža nost bez atā!
    Labi, ka nav tik traki, ka palikāt pavisam bez saviem dārzeņkrājumiem :)

    AtbildētDzēst
  7. Varenas dzīres bijušas rukšiem nudien...
    Man jau liekas, ka tie rukši noēd visu kas kustas un kas nekustas...bet redz kā garšvielas smādējušas :)
    Varu tikai iedomāties to šoku :( labi gan , ka nav vienīgais dārzs...ziemai krājumi būs...

    AtbildētDzēst
  8. Jūtu tev un tavai mammai līdzi:( Bet nu cūkām bjis jautri. Tagad noteikti kaut kur stūrītī viltīgi urkšķ par visu šito cūku būšanu.

    realacuka.blogspot.com:):) Skats uz Zaubes mežiņu no cūķu perspektīvas:)?

    AtbildētDzēst
  9. Tu esi to uzrakstījusi tik sirsnīgi, ka es šausmīgi sasmējos! :))

    AtbildētDzēst
  10. Forši, ka apr šādu skādi var uzrakstīt ar tādu humoru kā realacuka.blogspot.com :D

    AtbildētDzēst
  11. Tu un cūkas “made my day”! :c) Atvaino, bet nosmējos gardi. Pēc pirmajām bildēm tiešām nesapratu, ka tās cūkas ir tās talcinieces. Bet, kad uzrakstīji, sirdī iedūra asa sāpe… Cūkas tādas! Un izskatījās tak viņas tik miermīlīgas un draudzīgas…

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!