Rudenskrāsu rotaļu spilvens.

22:28

Lapkritis! Tā pēkšņi!
No zaļa viss apkārt tapis sarkandzeltenoranži raibs! Tik fotogrāfiski rudenīgs! Gribas apstāties un papriecāties katram kļavu vainagam, kas pagadās redzeslokā, braucot pa līkumainajiem Vidzemes ceļiem...

Un necik sen atpakaļ pie Mežrozes nelaipnajām pārdevējām (uzlādēt mobilos tālruņus veikala telpās esot aizliegts, bet ko gan lai dara meitene no laukiem, kura tikko atvadījusies no sava šoferīša "līdz vēlākam" un attapusi, ka telefons mobilais  kļuvis melns un klusē mēms?...) iegādājos audumu rudens krāsās un šodien šis rudenskrāsu audums pārtapa Rudens Spilvenā!


Ja noliekot spilvenu uz grīdas tam virsū steidzīgi uzmitinās viens maziņš mīļkamolīt`s, tas laikam ir rādītājs, ka darbiņš izdevies!


Gadalaiku maiņa mani padarījusi sentimentālu bez gala :)

Taču es neskumstu. Nav laika!


Šī nedēļa solās būt darbiem bagāta! Tiekamies brīvbrīžos!

You Might Also Like

9 comments

  1. ku burvīgs spilvens un vēl ar tādu mīļkamoliņu kopā - pasakains :)))
    Vai Tu tos pildi tāpat ar sagrieztiem deķiem? Man vienkārši dikti gribas tādu spilvenu, bet nav tik apjomīga pildījuma :(

    AtbildētDzēst
  2. Superīgi! Un ļoti skaists audums. Bet par Mežrožu nelaipnību žēl, man šausmīgi bail no nelaipnām pārdevējām.
    Un kā tu to puķīti pēdējā bildē vienīgo dabūji krāsainu?

    AtbildētDzēst
  3. es uztapinaaju manai mazajai mazu seezhampufiku rudeniigaas kraasaas,kaa reiz shodien pabeidzu, bet nu ar taaaavu nesaliidzinaat. Te jau juutams profs. Respect!

    AtbildētDzēst
  4. Nē, Inese, kopš uzgāju āgenkalnā sintepona ražotni, maucu iekšā sinteponu!

    Diāna - Picasā ir tāda opcija, bet rezultāts nav tik foršs, kā citi taisa ar Photoshopu... jo te tomēr var redzet, kas ne tikai puķe palikusi krāsaina, bet arī oreols ap puķi...

    Laura - practice makes perfect! ...

    AtbildētDzēst
  5. Šodien ir slapjš un vējains, caur mākoņiem laužas saule - un es priecājos, ka ir šāds Latvijas rudens! Tavs pufs šo rudenīgo noskaņu lieliski papildina! Un tā svītrainā mala!

    AtbildētDzēst
  6. Piesātinātas krāsas...akurāt kā rudens aiz loga...krāšņi :)

    AtbildētDzēst
  7. Kādas krāsas, kāds raksts! Mežroze savos dizainos ir noteikti gājusi uz augšu, manuprāt. To laikam nevar attiecināt uz pārdevējām:)

    Un tavs mīļkamolīts saprot un prot novērtēt, kas ir patiesi labs:)

    AtbildētDzēst
  8. Ai, cik jauks spilvens! Vienkārši fantastisks! Super, Laine!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!