Tutu arī Emīlijai!

00:28

Nu pareizi jau Kristīne no "Plūmītes pasaules" man šodien atgādināja par sevi - tutu tēma nepelnīti izpalikusi! Vēl jo vairāk tāpēc, ka rakstīju taču, ka loterijas rezultātā man izdevās būt veiksminiecei!

Svārciņi pirms neilga laika iekrita manā pasta kastītē, satraucošā priekā uzreiz tika uzlaikoti un atzīti par "kā uzlietiem" esam un tika pat sabildēti, lai dalītos priekā ar jums!




Dievinu nepārcakināto fasonu! Dievinu oranžo (ne rozā, lillā vai itam+līdzīgo princeštoni)!!! Un! Atradu krājumos perfektu tvīda žaketi, kuru pārtapināt piemērotā vestē... Bet par to "zaļie džungļi jau šalko citu stāstu..." (atsaucoties uz Džungļu grāmatu):)



Tagad tik jāatrod īstie legingi vai jāpavelk apuškā cits bruncis, kā ieteca Kristīne... Un liekas, ka mēs jau zinām, kā štātēsimies uz nākamo ballīti!



Mīļš paldies, Plūmīt, par tik dzīvespriecīgiem TuTu brunčeļiem!

Tutu (ar nozīmi "drusku traku" nevis "tukšu") dienu jums, mīļie! :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Mīļš paldies tev, Laine, par tik jauku ierakstu! Skatos un priecājos, ka vecākajam bērnam arī der!! :)) Man pašai sev arī tādus sagribas, kad skatos uz bērniem tik balerīnīgiem :P

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!