17 draugi rukšos.

23:49

Kā gan man paskrējis garām ieraksts par to, kā mēs pirms kāda laika uzaicinājām visu Zaubes bērnudārzu uz rukšu barošanas un rudens atvadu ballīti pie mums Zaubes mežiņā! 

Apruņojušies jautājumiem "kāpēc Niklāvs ar Emīliju ir šeit", "kāpēc tu viņus neved uz skolu", "kāpēc tu mums brauc līdzi", "kāpēc tev šeit ir māja" ( cik gan dziļi sakņojas atbildes uz šiem jautājumiem!:)), no baltā skolas busiņa kā zirnīši no pāksts izbira veseli 17 zinātkāru acu pāru! Katram rociņās turziņa ar sivēniem sarūpētu cienastu - zīles, burkāni, kartupeļi un āboli - pat man siekala notecēja! :D

Un izdevās mums viesu sagaidīšana tieši tāda, kā biju ieplānojusi - ar rukšu barošanu, pārbraucienu auto piekabē, zupas vārīšanu uz ugunskura un karalisku maltīti lapenē!













Ar solījumiem tikties nākamjā skolas pasākumā un priecīgu plānu doties pavasarī pārgājienā pa Vedzes dabas taku, atvadījāmies līdz nākamreizei!
Un šī nākamreize pavisam drīz - skolā gaidāma fotogrāfēšanās un Mārtiņdienas svinēšana! Man patiess prieks, ka mūsu bērnudārza pieredze ir tieši šāda!

You Might Also Like

7 comments

  1. Jums ir bijusi neaizmirstama diena!

    AtbildētDzēst
  2. Ugunskurs. piekabe. rotaļas.. Nudien skaista diena bērniem bijusi!

    AtbildētDzēst
  3. Eh, kaut visiem bērnudārzniekiem būtu šāda iespēja tikties ar rukšiem! Vienreizēji!

    AtbildētDzēst
  4. Tik mīļi! :))) Mazajiem priecīgas acis...:))))

    AtbildētDzēst
  5. Jau dzirdēju "labumlabās" atsauksmes par ciemošanos rukšu paradīzē!! :):)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!