Audumu medības.

00:25

Kā jau minēju iepriekšējā rakstā - biju aizspurgusi līdz "Mežrozei"... Un ar prieku secināju, ka tām, kas tīko raibraibu puķainu audumu un smuku bērnu audumu atgriezumu, ir īstā vieta, kur atbraukt un sapirkties! Satiku pat vienu savu skolasbiedreni, kura atzinās, ka piebraukā uz "Mežrozi" manā iespaidā :) Nu jauki! Viņai noveicās, jo izdevās sakraut vezumā smuku rozā zaķēnaudumiņu mazulīša pūriņam!

Taču es braucu meklēt rūķus - vasarā tādu bija pilnas kastes.. Nu kas es par latvieti, sasodīts, ka neesmu ņēmusi vērā senumseno patiesību par tām ragavām, kas vasarā jātaisa... Nu nebija manu mīļo, mīļo rūķu... 
Tik vieni... God Jul... Baķī... Ņēmu vien` ciet metru ... Ja nu noder :)... Un vēl paņēmu dažus audumiņus, kas iespējams tomēr ļaus saburt Ziemassvētkus :)

Bet cita starpā tomēr nenocietos papildināt arī savus bērnu audumu krājumus... :)


Tobrīd nemaz nenojautu, ka jau pēc pāris dienām tupēšu raibā audumu grēdā, ko man dāsni piešķīra kaimiņiene! Par to atsevišķs stāsts!... :)

P.S. Kādi jums plāni 16-tajam decembrim?

You Might Also Like

14 comments

  1. Izlasīju to piebildi par bēru audumiem un sāku jau domāt, ko tad Tu ar to būsi domājusi... Bet tad uzmetu aci bildēm un sapratu, ka esi vienkārši pārrakstījusies. Tas tā kā tam vienam tautasdziesmu krājumam, kam nosaukums ir aptuveni "Bēru dziesmas. Bērnu dziesmas" - viss vienā maisā. :)

    AtbildētDzēst
  2. Oi,rūķaudums pa smuko - štrunts ar visu God Jul! Es vēl bez rīta kafijas darbojos, tāpēc domāšana tikai pirmajā ātrumā - kas tur ir ar to 16.decembri? Vai plāno blogsalidojumu?

    AtbildētDzēst
  3. Jā, Mežrozē ziemasvvētku audumi beidzās jau kādu laiku atpakaļ. Pirms mēneša biju un nodomāju, ka diez vai izpirks, aizbraucu sestdien un nebija nekā :( Sagrāva visus manus plānus :)

    AtbildētDzēst
  4. Bēru audumi izlaboti :)
    SB - vēl neko nesaku tik apprasos, kas kurai uz sirds, bet patiesībā - mēs te ar pāris iepriekšējā salidojuma draudzenītēm štukojam, ka varētu saskrieties uz vienu blognakti pirms Ziemassvētkiem un veikt savstarpēju dāvanu apmaiņu! :)
    Mimosa - manējos arī sagrāva. Taču tad nomierinājos... Jo nākamgad laikam vienkārši jāpagādā audumi no citvalstīm, citādi - ko tad mēs visas ar vienādiem audumiem darīsim? :D

    AtbildētDzēst
  5. Šie ieraksti par audumu atradumiem atkal piesiekalo mana datora tastarūru un - drošvien - ja mājās būtu vīrs un auto, tad pēc mirkļa nebūtu manis un auto :D Lai gan apzinos, ka tā plīša grēda, kas darba galdā sakrauta un kokvilnas lērums galīgi neskumst pēc papildinājumiem, mana sirds lūzt, domājot, ka es kaut ko no Mežrozes varētu palaist garām :D:D:D
    p.s. Man 16. dec. pagaidām plānu nav, tikai pēc vīra grafika zinu, ka bērnu gan man tad jāņem līdzi:)

    AtbildētDzēst
  6. Ziloni trakoti labi un rūķiem nudien nav ne vainas...
    16.decembrim acīmredzot plāni top :)))

    AtbildētDzēst
  7. Zili ziloņi man atgādina austrumus..mm..
    16.12. ļo-oti gribētu, bet nekā nevaru. Varbūt labāk sestdienā? :)

    AtbildētDzēst
  8. tie zilie zīloņi mani arī pēdējā reizē savaldzināja :) un arī iegūla pagaidām skapī - kad atnāks zīloņu mūza :)

    AtbildētDzēst
  9. Jā, no "Mežrozes" bez kārtīgiem audumu krājumu papildinājumiem grūti tikt laukā :)

    Izskatās, ka arī man lēnām sākt tapt plāni 16 :) Ja vien jūs mani ņemsiet pretī ar visu Cilvēka Mazuli, par spīti tam, ka pagājšreiz traucēja pa nakti gulēt???

    AtbildētDzēst
  10. Tieši gribēju teikt šitādas medības labāk e-vidē veikt, jev braukt uz tām ārzemēm, ja nu sanāk:D
    ziloņi man ikea atgādina:D

    AtbildētDzēst
  11. Man tieši God Jul patīk - tas norvēģu mēle ;) man tuva tēma :D

    AtbildētDzēst
  12. Ja tā ir tiešām nakts, tad varu arī 16.12. pēc teātra apmeklējuma. :c)

    Man ir līdzīgi kā Aijai no Pai! – it kā neko nevajag, bet sajūta tāda, ka k-kas vērtīgs palaists garām. :c)

    Ļoti uzrunā audums ar ziloņiem.

    AtbildētDzēst
  13. taatad, bloga man arvien naff,bet tusseet ar domubiedreneem gribaas tikpat daudz cik ieprieksheejo reizi, ta kaa ES BUUSHU 16.12.,ja vien mani kaads uz ritenja panjemt no Riigciem liidz uz to taaltaalo Zaubsmezhinj! P.S.Man vislabaak to nikno lapseenu/kjeemeenu audums patika- gluzh kaa no MTV multeneem-taadi neshpetnulji,bleenjdari :))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!