Copy-Paste priekšautiņš!

18:51

Satraukties, sarunāties, vienoties, priecāties, nopurināties, pateikties Visuvarenajam Labonkulim tur augšā par sūtīto situāciju un spēkpilni doties atpakaļ darbos!

Un izdarīt darbu, ka sen, sen, sen jau bija gatavs darīšanai. Tik gaidīja liktenīgu sakritību un garām lidojošu iedvesmu! Sagaidīja!

Šodien tapa priekšautiņa Copy - Paste!

Man bija tā laime pirms kāda laika aizņemties burvīgu rišotu priekšautiņu no Zosēnu kaimiņiem! Vienojāmies, ka uztaisīšu piegrieztnes un atdošu atpakaļ.

Lūk šodienas darba rezultāti:


Absolūti burvīgais oriģinālais retro priekšautiņš...




No jauna tapušais priekšautiņš...



Nevaru sagaidīt, kad varēšu uztapināt palielinātu versiju, jo šī šķiet EmSī drusku par mazu! Un kur vēl variācijas ar krāsām! Kaut, patiesībā, šķiet, ka pelēkbrūnā krāsu gamma ļoti piestāv tik no skata jau tā bagātīgajam priekšautiņam...

Komunikācija ar aizkadra darbinieku/fotogrāfa palīgu :D



Radošu nedēļu visapkārt!



You Might Also Like

6 comments

  1. absolūti burvīgs priekšautiņš... un modele, protams, arī. Man jau dikti patīk šitie rišoti volānainie smukumi.
    Oriģinālajam krāsas ļoti jaukas, mierīgas un ļoti piestāv modeles kleitiņai. Bet Tavējais košāks un līdz ar to jau mūsdienīgāks :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!