Divas dzimšanas dienas.

02:11


Sveiki, visapkārt!
Esmu atpakaļ no ilgās klusuma un blogneuzcītības pauzes! Nosvinēta Latvijas un uzreiz tūliņ pēc tam arī mana dzimšanas diena (sanāk, ka Latvija arī ir skorpions :) ), līdz galam piebeigts fotoaparāts un no ballītes viesu namā mājās pārvesta blusa - tāda mūsu nedēļas nogales bilance. :)

***

 Ja Rimčikā plastmasas puķpodus var iegādāties par apmēram 40 santīmiem gabalā, bet kūkai "Kristīne" atlaide teju uz pusi, tad skaidrs, ka svētku sajūtu uz galda var uzburt minūtes laikā! Pat ja karogam nav īstās proporcijas un kūka trīsreiz mazāka kā bērnības atmiņās :)





Un mūsģimene arīdzan pievienojās lielajam salūta vērotāju pulkam krastmalā 18. novembrī. Tā mums nu jau kādus 5 gadus ir tradīcija - aizdoties līdz galvaspilsētai, lai prieka un lepnuma asarām acīs noraudzītos, ka gaisu pieņirbina krāšņās uguns puķes!

Man pašai tikām apritēja divdesmit deviņi un iesākās trīsdesmitais. Un, ja paraugos un sevi šobrīd no malas, tad laikam jau jāsecina, ka esmu viens varen` laimīgs un patiesībā pat ļoti veiksmīgs cilvēks!
Šobrīd mani pavada tas, ko saucu par "pirmā janvāra sindromu"- ir sajūta, ka sācies jauns posms. Tāpēc jau rīt plānoju pilnībā pārkārtot savu darbistabu - lai atjaunotu enerģētiku un darba spējas tajā!

Par darbiem runājot - tapuši darbiņi, kurus atrādīšu drīz. Turpinu darbu arī pie i-veikaliņa.
Pagaidām iet kā pa kalniem. Pašai šķiet, ka beidzot esmu atradusi sākumam pagaidu platformu - bezmaksas vietni Weebly.com. Laiks, ko pavadu pie datora, urbjoties cauri topošajai lapai, stipri pārsniedz  vēlamo. Tomēr - kas jādara, jādara, tāpēc atvainojiet, ka mammasrokas.blogspot.com sirdsdarbība šobrīd pamatīgi pieklibo :) Centīšos to normalizēt, iekams vēl kāds uzprasījis, kur esmu pazudusi. Pēdējā laikā šis ir viens no manu draugu un paziņu biežāk uzdotajiem jautājumiem :)
Manis vienkārši ir drusku par maz visam, kas ar mani šobrīd notiek! Bet ceru ieiet rāmākās un stabilākās sliedēs jau no Jaunā gada - tikmēr tiekamies, cik bieži ikdienas darbiņi atļaus!

Rosīgu jauno darba nedēļu, mīļie!



You Might Also Like

8 comments

  1. Daudz laimītes aizgājušajā jubilejā!!! Un lai daudz jaunu radošu ideju trīsdesmito gadu uzsākot!

    AtbildētDzēst
  2. Sirsnīgi sveicieni pagājušajos svētkos! Lai Tev viss izdodas- esi smaidoša, radoša un laimīga!

    AtbildētDzēst
  3. Sveiciens Skorpionmāsiņai! Man gan vairāk kā tev, bet līdz Latvijas gadiem vēl jāaug...

    AtbildētDzēst
  4. "Manis vienkārši ir drusku par maz visam, kas ar mani šobrīd notiek!", manuprāt tas ir vairumam piemītošs teksts sākot ar okrobra mēnesi, kad visi apķeras, ka drīz būs ZSV:))))) Lainei , izturību, un lai paspētu visu plānoto, ieteicams, bez negulētām naktīm. Sev to pašu vēlu, hihihi!

    AtbildētDzēst
  5. Daudz laimes dzimšanas dienā! Un jūtu līdzi par blusu, mums taisni tāpat viena (vai vairākas??) uzradās, tikai pilsētā! Joprojām ir aizdomas, ka viena kaut kur paslēpusies un tāpēc tas šobrī ir mūsu aktuālākais sarunu temats mājās par rīcības plānu:)

    AtbildētDzēst
  6. Apsveicieni un suminājumi.
    Tādi Tev tagad vēl 6 gadi-tikpat radoši un pārpildīti(viens jau aizgājis):)

    AtbildētDzēst
  7. Terpentīnu dāvātu Tev:) lai dzimšanas dienas blusu Tu spētu izdzīt no mājas:)

    AtbildētDzēst
  8. sirsnīgs sveiciens Tev svētkos - lai arī turpmāk nepamet šībrīža laimes sajūta :)
    Par to cerību, ka ar laiku būs rāmāk un stabilāk - visticamāk būs tikai stabilāk (tas no tās anekdotes: "Vakar bija slikti, šodien ir slikti, rīt būs slikti... Viss ir kārtībā, situācija stabilizējas!" :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!