Esmu atpakaļ no komandējuma!

00:47

Uh, kas par nedēļu! Es neatceros, kad pēdējos četros gados būtu pavadījusi veselas četras dienas bez mazajiem! Mārtiņš un mazo Dravantēnu vecmāmiņa gan nebeidza mani nobērt ar telefoniskajiem šausmu/blēņu stāstiem iz viņu četrdienu ikdienas ( kurai, cita starpā, pievienojās arī iesnas) taču es nepavisam nejutos ne vainīga, ne satraukta - darīju savu darāmo, jo kas zina, kad vēl baudīšu tik ilgu brīvības pauzi! :D

Un darāmā netrūka, nudien!

Lavierēju starp šūšanu, draugu satikšanu, pilsētas smakām, mikroautobusiem uz Jelgavu un no tās - un visam pa vidu - HP (Hewlett Packard) pasākums "Tinto" vīna bārā, kur arī man bija jāuzstājas ar runas piecminūti, kas protams izrādījās negrūta, taču pirms tam sagādāja ne mazums raižu! Un, jā, vēl šodien pavisam neplānoti apmeklētais LIAA seminārs jaunajiem uzņēmējiem!... Uh... Galva pilna informācijas un acis plašas no beidzot līdz galam izgulētajām stundām naktīs! :D:D:D:D

Šim tam no visa iepriekš minētā noteikti pieskāršos laika gaitā, taču pagaidām - 
Sveiki visapkārt! Esmu atpakaļ!

















You Might Also Like

3 comments

  1. Malacis!!! Pastāsti ko vairāk! Saintriģēji un pabeidzi ierakstu. :D

    AtbildētDzēst
  2. Super!man jau kā mammai šķiet,ka 4 dienas " brīvsolī" tā ir patiess ekskluzīva iespēja!!!Es nereti,kad šie brīvsoļi man nav bijuši krietnu laiku,priecājos pat par dienu veinatnē!;)

    AtbildētDzēst
  3. Sveicu ar atgriešanos! Un gaidīšu nākamos ierakstus:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!