HP ePrint pasākums. Arī es tur biju!

23:53

Es iztikšu bez oficiālās PR informācijas, jo, kā atzinos visiem HP ePRint pasākuma dalībniekiem, esmu gana liela tumsoņa visā, kas saistīts ar jaunajām tehnoloģijām :D
Visi tie "mākoņi" un 3D skenēšanas... Acis platas un ausis džinkst! :D:D:D


Taču es tur biju! Sava Rīgas komandējuma laikā! Kā blogere Laine Lapiņa vīna telpā "Tinto" 2. novembrī Hewlett Packard pasākumā runāju par savu piemēru iz dzīves. Par to, kā ziedi ābelē, jau nu nē, bet meitene meža vidū var sekot savam sapnim un uzsākt visai vērā ņemamu darbošanos, ja vien šamai ir nepieciešamais tehnoloģiskais aprīkojums! :) Par to, kādus darbus ik dienas veic mūsu printeris un par to, kā testēju HP printeri ap Lieldienām.

Ja godīgi - pāris dienas pirms pasākuma biju sabijusies par savu iederīgumu pasākumā un to, kā jutīšos runājot auditorijas priekšā. Taču pasākuma veiksmīgi izvēlētā vieta ;) radīja lielisku augsni veiksmīgai runas piecminūtei un no "Tinto" devos mājup ar taksi, jo rokās bija smags nesamais - HP printeris ar visiem tintes kārtridžiem piedevām!  Nav slikts apbalvojums par diezgan omulīgi pavadītām trim stundām :D:D:D:D:D!








Nu, jā, cita starpā tik` jāpiemin, ka HP jaunums, kurš aizķēra pat manu uz tehnoloģiskajām inovācijām pavisam netendēto aci, bija HP TopShot LaserJet Pro M275 daudzfunkciju lāzerprinteris, kurš Latvijā pagaidām dzīvo tikai teiksmās un nostāstos.

Tas dos iespēju ieskenēt trīsdimensionālu priekšmetu! Interesanti ,cik noderīgi tas varētu būt, veidojot i-veikalu un liekot tajā rokdarbu bildes?...





You Might Also Like

5 comments

  1. Interesants pasākums Tev bijis un, kas par ieguvumu! No sirds apsveicu!

    AtbildētDzēst
  2. Apsvecu ar veiksmīgo pasākumu un burvīgo balvu!

    AtbildētDzēst
  3. apsveicu! riktīglabais ieguvums, mūsu printerītis (lai arī nav HP) ik pa laikam izpalīdz uz nebēdu, un meitenes zin, ja tas tur tarkšķ, tad tūlīt meitenēm arī kas būs darāms :D
    lai jums saskanīga dzīve ar jauno tehniku!

    AtbildētDzēst
  4. Feins pasākums un lieliska balviņa! :))) No sirds apsveicu! :))) Sapņi piepildās, ja vien tiem tic! :)))))

    AtbildētDzēst
  5. Paldies Laine! ;) Tavam satraukumam pirms pasākuma nebija pamata - Tu lieliski iederējies un uz IT veču fona biji kā koša odziņa, kas aizrāva visus ar savu veiksmes stāstu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!