Jūra tur kur Gauja ietek...

21:26

Arī mēs tur beidzot bijām! :) 

Ieraudzījuši saulīti aiz loga, nespējām palikt vienaldzīgi un metām darbus pie malas, lai dotos materiālu medībās uz Gaujas ieteku.

Apbruņojušies ar Kristīnes smalki apstāstīto ceļu maršrutu, vadījām savu četrriepaino draugu tieši pretim jūrai. Cauri " māja pie mājas" (un dažbrīd šķita, ka gandrīz "māja UZ mājas") ciemam, tad pa līganām bedrēm kādus trīs kilometrus līdz teju jūras krastam ... Un tad! Iekšā lielā vējā! Secinot, ka jau tā siltais apģērbs, tomēr nesilda pietiekami un trakotais vējš klepu mazajiem ar` diez vai ārstē, ātri sarausām līdzpaņemtajā maisiņā žagarus un čiekurus - nu visu, kas bija pa rokai, un spurdzām atpakaļ uz auto.

Līdz Gaujai tā arī neaizgājām. Nobijāmies no jauna saslimdināt mazos bez piecām minūtēm veselos sprunguļu medniekus.. Un, lai arī cik ļoti ūdens šņākoņa mūs nevilināja pie Garās Upes , griezāmies atpakaļ. Ar solījumu atgriezties vēl. Vasarā siltā.







Ziniet... Lai cik arī aizņemta būtu mūsu ikdiena, nav labākas sajūtas, kā ļaut darbiem pagaidīt un izspurgt tuvāk vai tālāk no darba vietas. 
Lai saprastu, ka tikmēr, kamēr mēs strādājam, notiek dzīve! Notiek daba! VISS notiek! Ir tik labi redzēt, kā VISS notiek!...

You Might Also Like

4 comments

  1. Skaistas bildes skaistiem mirkļiem! :) Paldies! :)

    AtbildētDzēst
  2. Malači. Pirms šī ieraksta man arī prasījās uz jūru, un nu varu nomierināties un sagaidīt, kad gads ies uz otru pusi. :D

    AtbildētDzēst
  3. Jūra ir fantastiska jebkurā gadalaikā un jebkuros laikapstākļos :)Atšķiras vien jūras krāstā pavadītā laika ilgums :)

    AtbildētDzēst
  4. Bildes rada tiešām fantastiskas sajūtas,tā it kā tu pats tur būtu bijis.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!