Mūza pār Zaubes mežiņu!

23:42

Kā jau solīju - darbu parāde! Vecāki un jaunāki, bet visi iekrājušies un visi neatrādīti!

Lūk "Mammas Roku" rotaļlietu parāde!

Kāds mazulis pavisam drīz saņems dāvaniņā savu pirmo rotaļlietu komplektu. Šoreiz rokas grabulīti aizvieto aksesuārs kājām :) Arī skaisti taču!


Pie divām meitenītēm šonedēļ dosies divas taustāmas, skatāmas un košļājamas grāmatiņas! Lieliska alternatīva rotaļu kubam - turklāt vieglāk paķerama līdzi pārbraucienos un vieglāk mazgājama! :)






Kādai divgadīgai dāmiņai tika uzdāvināta Lelle! Kā jau īstai modes dāmai, Lellei somiņā līdzi otra kleita!


Uz mājām, kur saimnieko 5 gadus vecā Lote, divgadīgā Nora un 6 mēnešus vecais Olivers, aizceļoja Ēdamlietu kubs. Ar desu, olām, āboliem, zirnīšiem... Pirmo reizi man bija uzdevums izveidot kubu, kas derētu trīs dažādu vecumu bērniem. Kubs nenāca viegli - mūza kavējās, laiks nepieklājīgi ātri ritēja, taču viss labs, kas labi beidzas! :)

Visbeidzot pavisam nesen izpalīdzēju savam kaimiņu draugam Matīsiņam tikt pie kaklasaites. Ja 8 gadīgs jaunietis uzskata, ka 18. novembra svinības skolā bez kaklasaites nav iespējamas, tad tā tam būs būt - vajadzīga kaklasaite! Naktstumsā ārdīju vaļā vīriešu kaklasaiti un pielāgoju to iedomātam 8gadīgam bērna tēlam (tā iet, ja pirms tam nenoskaidro, kas/ko/cik/kā)
Lielisks barteris mums ar Matīsu sanāca - maisiņš tukšu kinderolu pret šļipsi!
P.S. no šejienes atgādinājums man pašai - Laine, neaizmirsti atjaunot šaurās gumijas krājumus!


Lai mūza noriņķo arī pār jūsu šujamgaldiem!

You Might Also Like

6 comments

  1. Kāda bagātība - mūza būs pārgurusi pa Zaubi plosoties :)))
    Vai Tu grāmatiņu kādreiz pašķirstīsi mums ar? Dikti patīk šitādi daiļdarbi :)
    A lellītei kleitiņa tāda pati kā Čikai :)

    AtbildētDzēst
  2. Zaubē Mūza ir bijusi ļoti dāsna, ja jau tik raženi pastrādāts:)
    Prieks dzirdēt, ka Latvijas jaunās paaudzes vīrieši aug ar stila izjūtu! Un vēl pie tam māk barterus slēgt -kinderolas pret šlipsi!

    AtbildētDzēst
  3. Es arī gribēju teikt, ka te jau mūza ne tikai iedvesmojusi, bet sirsnīgi plosījusies!!!! Es pie tās pirmās bildes atkal aizdomājos par otru bēbi :D Laikam mātes dabas mājieni :))):)
    Es nesen uztapināju savu pirmo grāmatiņu - BET - KĀPĒC, ak KĀPĒC man viņa nesanāk tik skaistiem spiciem stūrīšiem un stingrām ''lapām''????? Kur ir Tavs noslēpums? :) Tu grāmatas lapas ar kaut kādu stingrāku materiālu iekšpusē cietini? Nu labi, savus profesionālos noslēpumus vari neatklāt... Es jau tikai kā vilks pret mēnesi gaudoju :))

    AtbildētDzēst
  4. aaaa un es iemainīju 3 jaunas kinderolas māsas puikām pret veselu kinderolu čauliņu maisiņu :D

    AtbildētDzēst
  5. Kaklasaites īpašniekam tāāāds smaids parādījās sejā, kad parādīju šo ierakstu!! Būs stimuls krāt kinderolas uz priekšdienām.., ja nu pēkšņi atkal kāda mazītiņa vēlme uzrodas... :))

    AtbildētDzēst
  6. Mazulis ir saņēmis dāvanu un ļoti priecīgs :)! Paldies čaklajām rokām in dāvinātājiem!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!