Blogam divi gadi! Jau staigā, bet skriet vēl jāmācās!

23:14

Sākumā nevarēju izvēlēties, par ko lai stāstu -
par Siguldas humpalatradumiem, 
PSRS dāvanu kaudzēm, 
Niklāva zīmējumiem, 
Zaubes ainiņām pa ceļam uz bērnudārzu vai 
Valdorfpedagoģijas krītiņrakstu!

Kamēr lauzīju galvu, atcerējos, ka pavisam nemanāmi, bet skaidri, kā es te sēžu, apritējuši divi gadi blogpasaulē!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



21. janvāris - diena, kad manai māsai vārds kalendārā ierakstīts ir arī diena, kad pirmo reizi veicu biklos "U, Ū!" virtuālajā pasaulē!



Apruņojusies ar dažiem desmitiem rokdarbbilžu, milzu bagāžu caurskatītu ārzemju blogu un mērķi pamatīgi papildināt Latvijas gūglotēku = padalīties sev zināmajā ar man līdzīgajām, iesveicinājos blogpasaulē! 




Niklāvs diendusā, Čika pie krūts, ideju pilna galva- tāds bija tipisks blogieraksta mirklis toreiz pirms diviem gadiem!

Bērni guļ, dienas darbi apdarīti, uz e-pastiem atbildēts, kārtējie pasūtījumi uzsākuši ceļu pie rotaļniekiem, pulkstenis ap pusnakti  = laiks blogierakstam - tā tas notiek šodien!!! :)


Pa šo laiku paaugušies ne tikai mani mazie, bet arī es pati. Paaugušās manas prasmes un prasības pašai pret sevi. Noslāņojušās prioritātes, pieredzes somā savākts milzumdaudz labu atziņu un rīcību.  Katra neizdošanās kalpojusi kā viela pārdomām, katra izdošanās - kā pakāpiens augstāk pretim manam sapnim:
sēdēt reiz burvīgā sapņu mājas pagalmā un ar citām 50gadīgām draudzenēm, malkojot labu vīnu, priecāties par darba gados padarīto un vēl gaidāmajiem darbiem! :D:D:D





Pirmo bloggadu negaidīti pavadīja publicitāte. Liktenīgi. Jo līdz rakstiem žurnālos pa dažādiem ceļiem mani aizveda mani darbi!

Otrais gads vairāk iezīmējas ar notikumiem:
hobijs pārtapis par SIA, 
sarīkota blogdraugu tikšanās ( un paldies Dievam satikšanās vēlme pēc tās neapstājās :D)
piedalījos gadatirgū - tas man bija kas jauns un bezgala interesants
nopirkta spoguļkamer` - nu cik tad es varēju par to skanēt!!!
mūsu lolojumi sākuši apmeklēt bērnudārzu!

un atziņām:
1) manā varā ir izvēlēties cilvēkus man līdzās
2) iemācīties atzīt savas kļūdas, nenozīmē būt gudram -patiešām gudri ir šīs kļūdas arī izlabot!
3) nekas nenotiek nejauši, neviens netiek satikts nejauši - NEJAUŠĪBA nepastāv!
4) pasaule ir tik atvērta, cik atvērts esi pats! Neviens nedzirdēs, ja nerunāsi!
5) katram sapnim ir sākums!

Mans sākums:

Virzībā... :)

Un vai gan es neesmu viena laimīga blogere, ja tā čubinoties Zaubes mežiņā esmu tikusi pie:
veseliem 398 lasītājiem!!!!Paldies, paldies, paldies!
jauniem draugiem - nu tādiem, kuru numurus noteikti saglabāt telefonā :) Paldies, vislielākais!
uzticama un aizvien pieaugoša Mammas roku darbiņu cienītāju loka - zemu noliecos un tencinu!
veselas kaudzes audumu radošajām izpausmēm - Paldies visiem, kas mani apdāvinājuši! MILZU paldies!
veseliem trim mašīnbagāžniekiem PSRS laiku relikviju ( topošajam muzejam un ne tikai) - šis vēl tikai sekos jūsu kārajām acīm, taču nespēju nepateikties jau tagad, jo brīžiem tomēr pārņem sajūta - par ko man tik labi cilvēki ceļā? :D




 Joprojām plānoju savas radoši-reciklējoši-vienkāršos rokdarbus apkopot grāmatiņā - ceru to panākt nākamā blogošanas gada laikā un vēl ļotāk (paldies par pārāko pakāpi, Kristīne) ceru, ka liktenis cer to pašu!
Un vēl ceru, ka arī liktenis mani redz kā piecu burvīgu bērneļu mammu! :D

Skaistu jums dienu un tiekamies sarunās par visu sākumā minēto!



You Might Also Like

28 comments

  1. Dikti. dikti mīļi un no visas sirds sveicu Tevi un Tavu blogu jubilejā! :) Tā tik turēt un turpināt augstāk un augstāk! un man arī gribas izteikt šeit prieku, ka esmu iepazinusies ar Tevi personīgi, jo - par tām pašām nejaušībām runājot - viss šajā pasaulē jau sen ir saplānots, mēs tikai izpildam savu lomu un man tik prieks, ka tās lomas ir tik jaukus ceļus gājušas ;)
    Lai veicas visās jomās!
    Sirsnīgi,
    Aija

    AtbildētDzēst
  2. ak Tu jēl. Kas tur notiek ar tām matrjoškām?Tur tik daudz skaistu audumu uz galda. Un Vispār.., neaptverami, bet fakts, ka es pat iedomāties nevaru nevienu labāku kompāniju tajos tālajos piecdesmit - ar ko dzert kopā vīnu ,ja ne ar blogu dzejotājām.. , pat ja es klasiski - vīnu nemaz nedzeru, bet es dzertu! Es uzrautu/ierautu - pat šovakar par godu taviem - Divi! Valsts svētki gandrīz. Latvijas blogvalsts noteikti. Mildas rokās zvaigznes debesīs - mammas rokās dzīvesspēks! (Milda= Milda Brīvības ielas galā).

    AtbildētDzēst
  3. Hei,hei - es arī virtuāli paceļu vīna glāzi Tava bloga - divgadnieka jubilejā. Es gan vēl tā ļoti ceru kādreiz Tevi pašu sastapt arī reālajā dzīvē, bet daļa no Tavas radošās domas jau tiek virpināta, aptaustīta un čubināta ar mazās K jaunkundzes roķelēm. Starp citu, arī šeit man cilvēki ir jautājuši, kur to pirki, kas tādus ražo, bet es ar lepnumu atbildu - nevis ražo, bet katru rotaļlietu individuāli veido kāda talantīga meitene no Latvijas. Nu un ja kompis vēl pie rokas, tas pievelku šos Tavā blogā ielūkoties.
    Baigā perša sanāca, hehe! Nu tad vēlreiz - daudz laimītes!!!

    AtbildētDzēst
  4. Sveicieni! Divi notikumiem un pārmaiņām bagātīgi gadi. Lai arī turpmāk neapsīkst idejas, lai *kāds* *atsūta* vajadzīgos cilvēkus un notiek kā cerēts! :)

    AtbildētDzēst
  5. hip hip urā, divu gadu jubīlī. sveicieni un laba vēlējumi arī no mais. un prieks bija, ka iepazinu blogu, kuram pateicoties sāku pati blogot. prieks bija iepazīt reāli dzīvē un ceru ka nepēdējā. un jā- dzīvē viss notiek kā tam jānotiek, ja esi atvērts un saskati to ko tev tā dod. nekas, tiešām nekas šai dzīvē nenotiek nejauši. viss ir likumsakarīgi :D
    vēlreiz sveicieni, un lai izdodas iecerētais :)

    AtbildētDzēst
  6. Es tevi sirsnīgi sveicu, Latvijas rokdarbu blogu pioniere!!!
    Visu pārējo tu jau esi pateikusi savā ierakstā :)

    AtbildētDzēst
  7. Hei hei! Sumināts Gaviļnieks! :)
    Uhh! Varenas lietas paveiktas! Un cerams ne mazums vēl tiks paveiktas! Lai Tev izdodas piepildīt iecerēto!

    AtbildētDzēst
  8. Tikai divi! Pie tava čakluma un daudzveidības šķiet ka jau gadus 10 lasu! Mīļi sveicieni arī no manis! Un rullē tik uz priekšu!!

    AtbildētDzēst
  9. Šobrīd nav laika garus ''tostus'' teikt- tik saku, APSVEICU NO SIRDS, prieks, ka esam satikušās arī dzīvē, lai Tev viss labi un iecerētajā virzienā! :)

    AtbildētDzēst
  10. Sveicu jubilejā! Ikreiz lasu tavus rakstus un iedvesmojos sākt rakstīt regulāri, jo jau kādu laiciņu šai nodarbei neatliek laika :(
    Lai tev darbīgs, panākumiem un rakstiem bagāts nākamai bloggads! :)

    AtbildētDzēst
  11. Es tā vienkārši:APSVEICU!!!
    ..no sirds..:))

    AtbildētDzēst
  12. ...2 gadi...
    ...400 sekotāji...
    ...5 bērni...
    Nu, vareni!
    Priekā (es tik ar sulas glāzi, pašlaik vēl esmu uz antibiotikām)! ;c)

    AtbildētDzēst
  13. Sveiciens, sveiciens dzimenītē! Arī es iedvesmojos no tava bloga un uzdrošinājos darīt arī pati. Paldies par idejām, iedvesmu un pzoitīvismu.... Noteikti ceru arī kādreiz paciemoties blogrdraudzeņu tusiņā, lai iepazītos vairāk. Lai izdodas visas tavas ieceres un sapņi!

    AtbildētDzēst
  14. Sirsnīgi sveicieni! Jau vairāk kā gadu sekoju līdzi Tavām nodarbēm un iedvesmojos katru dienu no Tavas bezgalīgās apņēmības. Tā tik turpināt! Un zini,arī pati beidzot sadūšojos iznākt no skapja un parādīt, ko daru un māku. Paldies Jums visām, aktīvajām, foršajām meitenēm par iedvesmu! Lai Pūķa gads nes veiksmi un izdošanos! Uz tikšanos vasaras salidojumā, pilnīgi noteikti!

    AtbildētDzēst
  15. Sveicu! Man paties prieks un lepnums, ka esam tikušās virtuālajā pasaulē, ka esmu tik daudz no Tevis mācījusies un iedvesmojusies,uzdrošinājusies...Lai piepildās radošās ieceres un sarunas ar mākoņbērniņiem lai ražīgas!

    AtbildētDzēst
  16. Sveicu sakarā ar produktīvi pavadītu laiku! Visnotaļ produktīvi, iedvesmojoši, saistoši :)
    Lai izdodas realizēt ieceres!

    AtbildētDzēst
  17. Sirsnīgi sveicieni! Šis viennozīmīgi ir viens no maniem mīļākajiem blogiem! Lai arī turpmāk Tev viss izdodas.. un vēl labāk un vairāk, kā esi cerējusi! :))

    AtbildētDzēst
  18. No sirds sveicu!
    Jāatzīst, ka esi bijusi (lasu Tavu blogu jau gadu) pozitīvais mūžīgais dzinējs man, kad uznācis slinkums vai latviskā mazdūšība - nu ko tas es, es jau te tikai tā niekojos..tā nu Tavā ietekmē esmu kļuvusi regulārāk rosīga un piespiedusi sevi savas idejas nevis aizgainīt vai aizstumt plauktiņā tā patālāk, bet gan pievērsusi tām uzmanību un centusies piefiksēt un pēc iespējas realizēt..pat esmu spērusi arī savus pirmos mazos, biklos solīšus varenajā un plašajā blogpasaulē.. :)

    AtbildētDzēst
  19. Prieciņš par radošiem, aktīviem un dzīvespriecīgiem cilvēkiem! Sveiciens, divas tortītes un viena svecīte jubilejā!

    AtbildētDzēst
  20. Lai visi sapņi piepildās!!!
    Tavs blogs arī mani vienmēr iedvesmo. Ar nepacietību gaidu Tavus nākošos darbiņus :)!

    AtbildētDzēst
  21. Pievienojos sveicēju visiem vārdiem! Un neizlaižot nevienu ierakstu, turpinu sekot Tavām gaitām.

    AtbildētDzēst
  22. Mēs ar Cilvēka Mazuli arī sūtam vis vissirsnīgākos sveicienus Tev un Tavam blogam uz Zaubes mežiņu! Paldies par neizsīkstošo enerģiju un iedvesmu, ko caur saviem blogierakstiem dod mums - saviem lasītājiem :)

    AtbildētDzēst
  23. Čmoki, čmoki - bučas arī no mūsmājām - jūtu, ka šodien Zaubes mežiņš mudž no sveicieniem, tie visi maldās pa to līkumaino ceļu un meklē, kur tad ir tas žogs ar dzelteno šķūni :)))
    Pat neticās, ka divi gadi jau paskrējuši. Sāku Tavu blogu lasīt ap martu un jau tobrīd man likās, ka tas ir tik apdzīvots, tik pilns ar visu ko, ko var mīļuprāt palasīties un tikai tad sāku aptvert blogpasaules burvību (līdz tam man blogi asociējās ar dīkdieņu nīkšanu pie kompja :D)

    AtbildētDzēst
  24. No sirds apsveicu uz tiem diviem gadiem! Tā mazdrusciņ padomājot, varu pieskaitīt sevi pie regulārajiem lasītājiem teju vai no pašiem pirmsākumiem. Lai daudz radošu ideju arī turpmāk! :)

    AtbildētDzēst
  25. Fantastiski! Apsveicu! Un tad uz tiem pieciem!

    AtbildētDzēst
  26. Laine, lai šim blogam vēl vismaz divi simti nākamo gadu! Man Tavs blogs dod apziņu un pārliecību, ka viss ir iespējams! Un Taviem esošajiem un topošajiem žipčikiem noteikti ir ļoti paveicies ne tikai ar Mammas Rokām...
    P.S. Zaubes mežiņa saime visticamāk ir daudz daudz lielāka par 400 regulāriem iedzīvotājiem :)

    AtbildētDzēst
  27. Sveiciens jubilejā! es ar` izbrīnījos, ka tikai divi...

    AtbildētDzēst
  28. Sveiciens jubilāram arī no mūsu puses! :) Par Tavu blogu nejauši uzzināju cāļa forumā sadaļā par šūšanu un tad tālāk jau sapratu, ka tā ir vesela paralēlā pasaule! Burvīga pasaule!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!