Nedēļgala stāsts no Upes ielas...

23:47

Nedēļas nogalē tiku pie tik daudziem PSRS laiku dārgumiem, ka nāksies veselu mēnesi rakstīt par tiem vien! (Nebaidieties, mēģināšu būt saprātīga :D ! )
Piedevām izblandījos pa Siguldas nestandarta humpalmaršrutu un tas nudien ir labs ieguldījums maniem plāniem sākoties pavasarim uzsākt rakstu sēriju par Latvijas pilsētu humpalbodēm - maršruti, adreses, recenzijas un vērtīgākie guvumi!

Starp darbiem - atelpa Upes ielā. Dievinu pēc remonta smaržojošus dzīvokļus! Nedievinu celtniecības putekļu garšu mutē... Taču - dievinu, atkal, vietas, kurās kaut kas top - šoreiz jauns izskats vecam dzīvoklim. Ļooooti patīk tā "kaut kā jauna tapšanas" aura...


Tikām bērni izmantoja pilsētas interneta nepārtraukumu iespējas un, manis vadīti, noskatījās teju visas "Vesjolaya karuselj" sērijas JūTūblē :). Nu tas kaut kā ļooooti piestāvēja nedēļas nogales noskaņai... :)



Atcerieties? Šis ir manis darinātais dīvāna ietērps! :)




Bet vēl viņi zīmēja...




 Un grauza..


Un slēpās ...


Bet es ķēru mirkļus logā... Ar mini sniegavīriņu by Kaspars un Krišjānis Džo...


Ar eglīti, kuru viens superapdāvināts, superjauks un garā bagāts cilvēks padarīja šādu šajos Ziemassvētkos...


Miera un izdošanās pilnu jums nedēļas sākumu!

You Might Also Like

5 comments

  1. Izskatās, ka pa nedēļas nogali Latvijā ir sirsnīgi sasnidzis:) Skaisti!
    Ar nepacietību gaidīšu rakstu sēriju par humpalbutikiem. Un turēšu gatavībā piezīmju blociņu un pildspalvu:)

    AtbildētDzēst
  2. nu pilniigi saspiests ir bijis tas egles zaagjeetaajs...Par diivaanu- BURVIIGS!!! Tu manam Ruu aplietajam, apchuraatajam, banaanu izsmeereetajam, Arnja(kakja) nospalvotajam diivaanam arii vareetu svaarcinjus uzshuut! Jo man ne naudas, ne pacietiibas pashai tiiriit vai kaadu firmu saukt........ :)) Viva el nieves!! (Lai dziivo sniegs!)

    AtbildētDzēst
  3. Laur` - Uzšūt jau varētu ;) Tik nedomāju, ka tas dikti lētāk sanāktu, kā visi iepriekšminētie varianti! :)Bet tev ieteiktu pagaidām vēl nogaidīt, kamēr šis apliešanas/apčurāšanas/utt. periods beidzas un klāt kaut ko mazgājamu virsū... Citādi sanāks maksāt vairākkārt...

    Nu tas eglītes zāģmanis - nu tas ir bijis baigi foršs cilvis! Un iedomājies, ka ar tādiem kro...iem jādzīvo vienā pilsētā?Brrr....

    SB - es pati degu nepacietībā - un pamazām jau nokrejojas domubiedreņu/līdzgaitnieču grupiņa! :D

    AtbildētDzēst
  4. O! No kurienes audums dīvāna ietērpam?

    AtbildētDzēst
  5. No IKEA, Inga! Šis vests no Zviedrijas, taču esot kaut kaut kur kaut kāds Ikea veikaliņš Pei mēbeļu nama - tur par 5,70LVL metrā var iegādāties audumus...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!