Rokas ( Mammas) nestāv dīkā!

13:00

Pamazām čubinos. Paslinkoju, tad sarauju - bet darbu grafiks uz priekšu virzās! :)
Pa vidam vēl iespēju uztaisīt šo to draugiem un radiņiem.

Mas lepnums - divi Tē-Krekli Dillei! Kristīne palūdza uztaisīt kaut ko pēc šī parauga un tā tapa divi zaķukrekli, kurus pati Kristīne jau nodēvēja par Cibri krekliem. Un es varētu paturpināt - vārdam "Cibri" pievienojot "K" - no "krekli". Ko sakāt par kreklu zīmolu "CibriK" ? :D:D:D:D
Bet no jokiem pie bildēm - viss saskaņots un linkots: bildē Kristīnes Dille!


Ar Kristīnes veidotajiem marakasiem ( vai kā viņus tur)!... :D


Zaķis - tas esot atpazīstams kā manējāis...Un tāpēc zaķi rāpjas arī uz spilveniem. Šis spilvens tapa īpašam puisēnam. Uzmanība pievērsta materiālu dažādībai, krāsu kontrastiem, lielām detaļām.





Joprojām darbojos ap priekšautiem - top gan cakainie, gan vienkāršu formu ( piemēram čalīšiem); pēc PSRS oriģinālām "receptēm" un modificēti- pagarināti/mūsdienīgoti. Līdz plauktiem gan nonāk retie - gribētāju priekšautoties netrūkst!


Rūķu grāmatiņa dubultojās un šoreiz eksemplārs aizdevās pie mazā Andreja!




Kubs "Dīķis"aizbrauca pie Dominika uz Siguldu. Dīķī vienuviet gan krabis, gan varde un zivis - sliekai liela izvēle, kam par maltīti kļūt! :)




Un viens kubs beidzot tapis veikaliņam - kat kā parasti nesanāk nevienam kubiņam nokļūt līdz plauktiem, parsti tie tiek pārtverti jau vidū!

Vakarā pievienošu bildi veikaliņā, pagaidām variet uzmest aci!



P.S. Janvāris tuvojas beigām! Lūdzu līdz piektdienai, 20.01., dodiet ziņu, ja jums ir kāds sveicamais februārī! Lai Mammas rokas paspēj apšūt visus gribētājus!



You Might Also Like

6 comments

  1. Padarbojusies esi vareni un skaisti...
    Bet CibriK krekli trakoti labi :)

    AtbildētDzēst
  2. apbrīnojami feini darbiņi :)
    Kristīnes Dille burvīgi satērpta :)))

    AtbildētDzēst
  3. Darbīgās rociņas pastrādājušas feinus darbus!!! Man ļoti patīk zirneklīši! ;)

    AtbildētDzēst
  4. Atradu kaut ko tādu, ko tu noteikti varētu novērtēt un uztaisīt: http://pinterest.com/pin/259308891014397274/

    AtbildētDzēst
  5. Eu, TĀ zivs ir mana favorīte- tik ziviska, ar tādu slāvisku piesitienu ( bez aizsarošas un nievājošas attieksmes)...Riktīga spoguļkarpa!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!